reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki majówek:)

reklama
1478247791-4ryla5.jpeg
. My tez po spagetti [emoji4][emoji7] skończony 13 tydzien [emoji4][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Piekne brzuszki [emoji7] to ja jednak przy was mam malutki. Dzis znalazlam zdjecie sprzed ciazy i postanowilam zrobic kolaż, chcialam sie nawet tak samo ubrac ale mi gdzieś sie spodenki zawieruszyly [emoji39] 0t0d i 14t4d
Dopiero teraz zauważyłam ze mi wciecie w talii zaniklo [emoji39]

Musicie kliknąć na zdjęcie bo po prawej brzuch ucielo
1478250108-1d1mld.jpeg

Paulia a idź:p Chudzielcu ale widać że ćwiczone było ja ćwiczyłam do kwietnia a potem ciepło się zrobiło i przestałam:O

Paulia a idź:p Chudzielcu ale widać że ćwiczone było ja ćwiczyłam do kwietnia a potem ciepło się zrobiło i przestałam:O
Odezwała sie ta gruba [emoji39] ja nigdy za specjalnie nie ćwiczyłam, szybko mi sie to nudzi. Za to duzo jeździłam codziennie na rolkach i rowerze, codzienne spacerowalam i czasem biegalam - to bardzo fajnie wykształca mięśnie brzucha. Z chodakowska nigdy nie wytrzymalam dłużej niz 2 tygodnie [emoji39]
Za to od maja zaczynamy wszystkie od początku [emoji23]

Pauli Ty wez ludzi nie doluj.. Za cholere swojej spyry tu nie wrzuce. PS. Ladnie sie zaokraglasz!! Chcialabym tak.. A nie jak jakis waleń.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba od połowy czerwca:p JA miałam taki czas że sporo na siłkę chodziłam.
Ja nigdy nie umialam być systematyczna dlatego u mnie silka nie zdała egzaminu, a ruch uwielbiam, ale na swoich zasadach [emoji3]
Od maja mozna zacząć chodzic na spacery z dziećmi [emoji3] możecie mi nie wierzyc ale od tego też można sie nabawic kaloryfera [emoji39] ja sie nigdy nie katowalam ćwiczeniami, dzieki spacerom, rowerowi i rolkom mialam delikatny kaloryfer na brzuchu [emoji3]
Pauli Ty wez ludzi nie doluj.. Za cholere swojej spyry tu nie wrzuce. PS. Ladnie sie zaokraglasz!! Chcialabym tak.. A nie jak jakis waleń.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Pauline, jaa startowałam z obfitszym od Twojego w 14 tyg. Ja pikole, nie pokaże tu swojego sadła :D
Dziewczyny nie wyglupiajcie sie, kazdy ma inne cialo a kraglosci sa sexy [emoji6]
Za kilka miesiecy i ja bede jak walen [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry