reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki majówek:)

Dziewczyny wrzucajcie zdjecia. Ciekawi mnie jak wyglądają wasze brzuchy [emoji3]

Ja w sumie nie mam co wstawić - mam wrażenie, że po tym jak mnie wydęło na samym początku (ok. 7tc), to od tamtej pory mój brzuch niewiele się zmienił (teraz 12tc). To znaczy ja widzę stosowną fałdkę, której wcześniej nie miałam, ale myślę, że tak to tylko najbliżsi by się domyślili. Mimo że przytyłam już 2,5 kg przy czym jeden z tych kg wskoczył w przeciągu ostatniego tygodnia :o tak więc nabieram tempa :D Za to biust mam wrażenie, że rośnie mi w oczach - chyba te 2,5 kg głównie w niego poszło

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Eh dziewczyny. Nic tylko pozazdroscic. Ja jestem w 13 tyg i brzucha ani śladu. Ale raczej go na razie nie widać przez mój smalec na brzuchu hahah... [emoji23][emoji23]Tak wiec niecierpliwie czekam aż cos będzie widać.... [emoji22]

Napisane na GT-I9060 w aplikacji Forum BabyBoom

Soł poczekaj zaraz się rozpiedzisz chcesz mnie przegonić?? Buhah chyba żadna nie ma takiego jak ja

Dziś też nie wyszło bo o 6 rano już byłam w drodze do Warszawy a jedyne duże lustro ma teściowa w pokoju:p Jak wychodzę do pracy wszyscy spią:p

listopad2.jpg
Zobacz załącznik 781244 O proszę tylko też po spagetti:p

Załączniki

• listopad2.jpg
    listopad2.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 746
Ostatnia edycja:
Nie wiem:p A co wygląda że dużo nie?? Przed ważyłam tak 57-58 kg (to pierwsze zdjęcie w kostiumie) moja waga pokazuje co chce jest bardzo nie miarodajna. u ginki stoi w jednym miejscu i chyba trzeba trzymać się tego na pierwszej wizycie 14 września 59,2 za miesiąc 12 października 59,4 gdzie już byłam w jensach a na pierwszej wizycie w letniej sukience. 9 listopada mam wizytę.
Żadne zdjęcie nie jest robione rano, a nie sorry drugie jest rano:)
Jutro zaczynam 15 tydzień

Nie wiem:p A co wygląda że dużo nie?? Przed ważyłam tak 57-58 kg (to pierwsze zdjęcie w kostiumie) moja waga pokazuje co chce jest bardzo nie miarodajna. u ginki stoi w jednym miejscu i chyba trzeba trzymać się tego na pierwszej wizycie 14 września 59,2 za miesiąc 12 października 59,4 gdzie już byłam w jensach a na pierwszej wizycie w letniej sukience. 9 listopada mam wizytę.
Żadne zdjęcie nie jest robione rano, a nie sorry drugie jest rano:)
Jutro zaczynam 15 tydzień

Ja zaczynam dzisiaj 13 :D Przytyłam 2,5 kg, a wizytę mam 08.11 :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry