reklama
dadzi
Moderatorka
z tą talią osy bym nie przesadzała Ja raczej mam taką chłopięcą figurę. Teraz cycka mam, ale generalnie piersi mam małe, jestem chuda, wyglądam jak dziewczynka Dzięki za komplementy odnoście brzuszka Też mi się podoba, chodź wydaje mi się, że jak na ten okres ciąży to jest za duży, a wieczorami to już 6 mc normalnie. Nawet jak założę luźniejszą bluzkę to widać. Ale w drugiej ciąży miałam tak samo, więc taka moja natura. Brzuch miałam pod koniec ogromy, ba w 6 mc już był wielki.
pinky sky
Fanka BB :)
Ale super brzuszki
Ja też już mam taki że jak ktoś spostrzegawczy to zobaczy dziś był znajomy teściów i mojego C też i tak się kręciłam kolacje młodej robiłam i coś gadka że na nowe mieszkanie to i by się coś przydało bo Dominika taka duża i on a może już jest i się śmieje ja też zaczęłam się śmiać więc już obcy widzą
Ja też już mam taki że jak ktoś spostrzegawczy to zobaczy dziś był znajomy teściów i mojego C też i tak się kręciłam kolacje młodej robiłam i coś gadka że na nowe mieszkanie to i by się coś przydało bo Dominika taka duża i on a może już jest i się śmieje ja też zaczęłam się śmiać więc już obcy widzą
No. Nawet jak ktos spostrzegawczy to glupio spytac. A nuz sie komus przytylo [emoji3] ostatnio mnie kolezanka w pracy spytala czy ktos juz zauwazyl moj rosnacy brzuszek, ja odpowiedzialam ze nikt nie pytal i pokazalam jej ten obrazek: kiedy mozna spytac kobiete czy jest w ciazy [emoji3]Ale super brzuszki
Ja mialam taka znajomą, szczupla a brzuszek balonik, bylam pewna ze w ciazy ale nie skomentowałam. I dobrze bo jakis czas później znow ja spotkałam i brzuch byl taki sam [emoji39]nie byla w ciazy. Napewno by sie jej przykro zrobilo dlatego lepiej nie pytac [emoji4]tak, mój mąż kiedyś pogratulował sąsiadce, ale serio, wyglądała jak w ciąży hahahah
Kobiety, które mają rozstęp mięśni prostych brzucha (np.po ciąży) mogą wyglądać jak w permanentnej ciąży.
Często jedynym ratunkiem jest operacja.
Dlatego lepiej nie komentować.
One mają ogromne kompleksy, a często to są szczupłe osoby.
Sama mam taki rozstęp, ale na szczęście póki co niewielki. Nie wiem jednak, czy po ciąży nie będzie gorzej i czy sama też nie będę wymagać operacji.
To tyle z off topu. Kończę już. [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sama mam taki rozstęp, ale na szczęście póki co niewielki. Nie wiem jednak, czy po ciąży nie będzie gorzej i czy sama też nie będę wymagać operacji.
Na fb jest grupa i wszyscy wala do Krakowa do dr Topy czy jakos tak.Kobiety, które mają rozstęp mięśni prostych brzucha (np.po ciąży) mogą wyglądać jak w permanentnej ciąży.
Jak urodze to tez ide na usg i ewentualnie na zabieg.
Zdjecia na forum wstawiaja i naprawde dziewczyny maja bardzo duze rozstepy miesni.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Na fb jest grupa i wszyscy wala do Krakowa do dr Topy czy jakos tak.
Jak urodze to tez ide na usg i ewentualnie na zabieg.
Zdjecia na forum wstawiaja i naprawde dziewczyny maja bardzo duze rozstepy miesni.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem. Jestem w tej grupie. [emoji6]
Póki co tylko mój ginekolog mnie badał i on uważa, że mięśnie mi się już same zeszły po poprzedniej ciąży. (Na początku była masakra). Tylko w okolicy pępka mam "dziurę", ale bez przepukliny.