reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Pumelova i dziewczyny, czy mi się trochę obniżył brzuch? Bo tak trudno mi ocenić. Lepiej mi się oddycha, częściej chodzę na siusiu, ale mój Kuba czy mama za często mnie widzą i nie są w stanie określić czy się nieco obniżył. To już 37 tydzień wiec powinno.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol tak jak pisze Kasiulka nie mam pojęcia - sama się zastanawiam czy mi się obnizyl. Jedna koleżanka mówi że tak, nie widzę pępka a widziałam ale dalej nie mam miejsca między brzuchem a biustem. A siku chodzę częściej ale zaczęłam pić jak wielblad

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol ja miałam wrazenie u siebie jakies chyba 2 tyg temu, ze sie obniżył. Teraz wydaje mi sie, ze jednak jest wyżej :D uznałam, ze zależało to od ułożenia.
Ale czuje inne napięcie na skórze. W sensie na gorze napięta, a nisko pod pępkiem taka luźna..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol kiepsko widzę..

Sugeruje się pepkiem i dłonią. Mój pępek od 34 wisi na dole i wsadzam płaska dłoń między cyce a brzuch i jest płasko. Nala leży mocno u dołu bo pupę tak widzę.

Emol ja nie widzę niestety różnicy.
Ola ślicznie.
U mnie pod biustem od raY do przodu, nic nie opada i wczoraj jeszcze miałam przechyl na prawo jak u Lilith :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol kiepsko widzę..

Sugeruje się pepkiem i dłonią. Mój pępek od 34 wisi na dole i wsadzam płaska dłoń między cyce a brzuch i jest płasko. Nala leży mocno u dołu bo pupę tak widzę.
Jak tak wkładam też Mam płasko, dłoń się miesci. Może za kilka dni będzie lepiej widoczne ;)

Emol ja zdjęcie kiepsko widzę, jakby mi ta krecha na nim przeszkadzała i Cie przecinala :p pochwal się znowu i daj inne zdjęcie jak zrobisz :)

Oj jutro późnym popołudniem będę u mamy to tam zrobię zdjęcie, bo lepsze i większe lustro. Teraz prosiłam Kubę to zrobił 7 zdjęć i każde rozmazane, albo ścięta jestem z którejś strony. Czy po prostu zdjęcie zrobione od dołu bo z łóżka wstać się nie chcialo. Poprosić go, to na odpierdziel zrobi, bo zmęczony :/

reklama
Emol jak brzuszek opada to powinnas na plasko zmiescic reke miedzy biustem a brzusiem..Ja jak siedze to brzuszek lezy mi na nogach..A I do wc latam jak szalona..nawet co 5/10minut..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry