reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Emol, wiem jak się czujesz z tym młodym wyglądem, mam podobnie... Ile razy sprawdzali, czy dowód nie podrobiony i to ciągle mówienie wszystkich na Ty[emoji26][emoji26] bez makijażu jak poszłam niedawno odwiedzić ciocię w technikum (jest tam belfrem) to uczennice patrzyły na mnie z politowaniem...

Chybra, Twój chyba rzeczywiście stanął nieco w miejscu... Dalej strzeliście patrzy do przodu[emoji6]

Aim, jaki brzuszek[emoji106][emoji106] Twój ewidentnie urósł, widać dzidzia ma sie dobrze i rośnie [emoji4][emoji4]

Tea, ktoś się mocno wypycha ku przodowi[emoji6]

Kasiulka, jesteś stworzona do bycia w ciąży[emoji4] pięknie wyglądasz[emoji108][emoji108]

Bab Twoj brzuszek jest tu chyba najmniejszy-czyli jeszcze jakies 3 miesiace w ciazy przed Tobą(zebys do nas dorownala z wielkoscia) dasz radę:D:p

Reszta brzusiow śliczne-juz na finiszu, ale jeszcze pare tygodni i nie będzie juz po nich praktycznie sladu (bedziemy wygladaly na 3-4 miesiac ciazy):)

Tea moim zdaniem malutki i stożka nie widzę w sumie, może lekko wystaje ale nie na szpic jak np Kasiulki

Kasiulka cuudownie!! Promiennie jak zawsze. No i brzuszek rośnie choć coś nie opada? Szpic u mnie też taki się robi.

Musze zrobić zdjęcie jakieś aktualne :)
Nasz dupkowy szpic wygląda tak. Choć w takiej mniejszej okazałości..

DSC_0710.JPG
_20170611_202124.JPG

Załączniki

• DSC_0710.JPG
    DSC_0710.JPG
    439,9 KB · Wyświetleń: 654
  • _20170611_202124.JPG
    _20170611_202124.JPG
    360,8 KB · Wyświetleń: 655
Tea sliczny choc nie wielki.. :)
Aim pieknie brzusio rosnie :)
Kasiulka na the koncowce wygladasz na prawdę pieknie..jak i zreszta cala ciaze.. :)
Lilith fajny dupkowy szpic ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Piekne Wasze brzuszki wszystkie [emoji4]

Emol,Patuszka powinnyscie sie cieszyc z mlodego wygladu. Ja za kilka dni bede miala 30 i do dzisiaj mi dowod wszedzie sprawdzaja. I nie obchodzi mnie co sobie ktos mysli patrzac na mnie ze w ciazy.
A co do mowienia na Ty,lepiej sie czuje jak ktos sie tak do mnie zwraca. Nie lubie tego ze w Pl ludzie wszedzie oczekuja zeby ich tytulowac pan/pani.

My 35+6tc [emoji3]
95cm [emoji4]

1497254955-aaaaaa.jpeg

Do góry