reklama
Patuszka89
Fanka BB :)
Emol, wiem jak się czujesz z tym młodym wyglądem, mam podobnie... Ile razy sprawdzali, czy dowód nie podrobiony i to ciągle mówienie wszystkich na Ty[emoji26][emoji26] bez makijażu jak poszłam niedawno odwiedzić ciocię w technikum (jest tam belfrem) to uczennice patrzyły na mnie z politowaniem...
Chybra, Twój chyba rzeczywiście stanął nieco w miejscu... Dalej strzeliście patrzy do przodu[emoji6]
Aim, jaki brzuszek[emoji106][emoji106] Twój ewidentnie urósł, widać dzidzia ma sie dobrze i rośnie [emoji4][emoji4]
Tea, ktoś się mocno wypycha ku przodowi[emoji6]
Kasiulka, jesteś stworzona do bycia w ciąży[emoji4] pięknie wyglądasz[emoji108][emoji108]
Chybra, Twój chyba rzeczywiście stanął nieco w miejscu... Dalej strzeliście patrzy do przodu[emoji6]
Aim, jaki brzuszek[emoji106][emoji106] Twój ewidentnie urósł, widać dzidzia ma sie dobrze i rośnie [emoji4][emoji4]
Tea, ktoś się mocno wypycha ku przodowi[emoji6]
Kasiulka, jesteś stworzona do bycia w ciąży[emoji4] pięknie wyglądasz[emoji108][emoji108]
Bab Twoj brzuszek jest tu chyba najmniejszy-czyli jeszcze jakies 3 miesiace w ciazy przed Tobą(zebys do nas dorownala z wielkoscia) dasz radę
Reszta brzusiow śliczne-juz na finiszu, ale jeszcze pare tygodni i nie będzie juz po nich praktycznie sladu (bedziemy wygladaly na 3-4 miesiac ciazy)
Reszta brzusiow śliczne-juz na finiszu, ale jeszcze pare tygodni i nie będzie juz po nich praktycznie sladu (bedziemy wygladaly na 3-4 miesiac ciazy)
aha83
kwietniówka '09
Kasiulka do końca z uśmiechem i pięknie
Aim ale wystrzelił Ci ten brzuszek
Tea super masz taki do przodu wyciągnięty stożek [emoji6]
Aim ale wystrzelił Ci ten brzuszek
Tea super masz taki do przodu wyciągnięty stożek [emoji6]
reklama
Piekne Wasze brzuszki wszystkie [emoji4]
Emol,Patuszka powinnyscie sie cieszyc z mlodego wygladu. Ja za kilka dni bede miala 30 i do dzisiaj mi dowod wszedzie sprawdzaja. I nie obchodzi mnie co sobie ktos mysli patrzac na mnie ze w ciazy.
A co do mowienia na Ty,lepiej sie czuje jak ktos sie tak do mnie zwraca. Nie lubie tego ze w Pl ludzie wszedzie oczekuja zeby ich tytulowac pan/pani.
My 35+6tc [emoji3]
95cm [emoji4]
Emol,Patuszka powinnyscie sie cieszyc z mlodego wygladu. Ja za kilka dni bede miala 30 i do dzisiaj mi dowod wszedzie sprawdzaja. I nie obchodzi mnie co sobie ktos mysli patrzac na mnie ze w ciazy.
A co do mowienia na Ty,lepiej sie czuje jak ktos sie tak do mnie zwraca. Nie lubie tego ze w Pl ludzie wszedzie oczekuja zeby ich tytulowac pan/pani.
My 35+6tc [emoji3]
95cm [emoji4]
Podziel się: