reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

37 tydzien
,
1497458186-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba tak.
Emol a Ty jestes 37+ cos czy 36+cos?
Nkiedys chyba pisałaś i myslalam, ze jestes tydzien przede mnaC a potem, ze za mna, a teraz nie aiem :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ok. Czyli mozna pow, ze prawie ba równi ;) ja dzis skończyłam 37 i leci 38 w takim liczeniu :) tyle ze ja sie posługuje tak jK ginekolog skończonymi :)
A pytam wldnie ze wzgledu na opadający brzuch :)

Ola - bardzo zgrabnie, wręcz smuklo [emoji3]. Pięknie się prezentujesz z brzuszkiem w tej spódniczce.

Emol - na wcześniejszym zdjęciu słabiej było widać, ale na dzisiejszym rzeczywiście leciutko brzuszek opadł - no i test z ręką też o czymś świadczy [emoji6][emoji5]

Misia - pięknie brzusio urósł [emoji3], i z tego co widzę wysoko jeszcze się trzyma (i dobrze) [emoji5]

No Aga w koncu..super..fajnie cie widziec :) brzus tez fajniuchny no i biust tez ogromniasty ;)

Ola W ladnie ci w tej spodniczce :)

Emol troche zaczyna opadac ale dalej jedrniutki.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziekuje :* a spódniczkę polecam! Wygodna, bawełniana za dychę z pepco [emoji1] moj zakup zycia!

Aga brzuch brzuchem, ale jaki biust! [emoji7]

Do góry