reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

No biust byl zawsze sporawy, i długo byłam z jego powodu zakompleksiona (głupia!), zdecydowanie nie pomaga mi on w kontaktach zawodowych, gdzie mam do czynienia z facetami (szczególnie na budowach) [emoji19], ale wystarczyło parę razy głośno zwrócić uwagę na forum, że wolę gdy mi się w w oczy na wysokości twarzy patrzy i było o.k.

reklama
Emol opadł faktycznie ale niedługo może jeszcze bardziej :p. Ładnie na tym zdjęciu i w końcu widzę :)

Misia rób, rób. Trzeba mieć pamiątki :) ślicznie brzuszek widać.

Aga w końcu, pięknie i mam taką samą bluzkę chyba. Kształtny bardzo :)

Z synkiem :)
39 tydzień.

_20170614_220914.JPG
_20170614_221245.JPG

Załączniki

• _20170614_220914.JPG
    _20170614_220914.JPG
    660,3 KB · Wyświetleń: 687
  • _20170614_221245.JPG
    _20170614_221245.JPG
    516,6 KB · Wyświetleń: 665
Lilith - uwielbiam Twój brzusio na maxa [emoji7]!!!
Dex jest slodziuchny -wprost do schrupania [emoji4]. I powiem Ci, że spokojnie dałabym mu 4 latka [emoji5]

reklama
Aha urósł mi też i tak mega do przodu, ale czuję że opadł bo na pierwsze siusiu w nocy szłam zawsze ok 4.30 bo było już jasno. A teraz od kilku dni chodzę już ok3 bo jest ciemno, szaro.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry