reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Pumelova i dziewczyny, czy mi się trochę obniżył brzuch? Bo tak trudno mi ocenić. Lepiej mi się oddycha, częściej chodzę na siusiu, ale mój Kuba czy mama za często mnie widzą i nie są w stanie określić czy się nieco obniżył. To już 37 tydzień wiec powinno.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol tak jak pisze Kasiulka nie mam pojęcia - sama się zastanawiam czy mi się obnizyl. Jedna koleżanka mówi że tak, nie widzę pępka a widziałam ale dalej nie mam miejsca między brzuchem a biustem. A siku chodzę częściej ale zaczęłam pić jak wielblad

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol ja miałam wrazenie u siebie jakies chyba 2 tyg temu, ze sie obniżył. Teraz wydaje mi sie, ze jednak jest wyżej :D uznałam, ze zależało to od ułożenia.
Ale czuje inne napięcie na skórze. W sensie na gorze napięta, a nisko pod pępkiem taka luźna..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol kiepsko widzę..

Sugeruje się pepkiem i dłonią. Mój pępek od 34 wisi na dole i wsadzam płaska dłoń między cyce a brzuch i jest płasko. Nala leży mocno u dołu bo pupę tak widzę.

Emol ja nie widzę niestety różnicy.
Ola ślicznie.
U mnie pod biustem od raY do przodu, nic nie opada i wczoraj jeszcze miałam przechyl na prawo jak u Lilith :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol kiepsko widzę..

Sugeruje się pepkiem i dłonią. Mój pępek od 34 wisi na dole i wsadzam płaska dłoń między cyce a brzuch i jest płasko. Nala leży mocno u dołu bo pupę tak widzę.
Jak tak wkładam też Mam płasko, dłoń się miesci. Może za kilka dni będzie lepiej widoczne ;)

Emol ja zdjęcie kiepsko widzę, jakby mi ta krecha na nim przeszkadzała i Cie przecinala :p pochwal się znowu i daj inne zdjęcie jak zrobisz :)

Oj jutro późnym popołudniem będę u mamy to tam zrobię zdjęcie, bo lepsze i większe lustro. Teraz prosiłam Kubę to zrobił 7 zdjęć i każde rozmazane, albo ścięta jestem z którejś strony. Czy po prostu zdjęcie zrobione od dołu bo z łóżka wstać się nie chcialo. Poprosić go, to na odpierdziel zrobi, bo zmęczony :/

reklama
Emol jak brzuszek opada to powinnas na plasko zmiescic reke miedzy biustem a brzusiem..Ja jak siedze to brzuszek lezy mi na nogach..A I do wc latam jak szalona..nawet co 5/10minut..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry