reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Kasiulka [emoji173]️

Ja natomiast jestem przerażona, ze zaraz koniec. Wydaje mi sie, jakbym była dopiero w połowie [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kasiulka mam wrażenie że jak będzie większy to się będę przewracac :D już mi mąż sandałki zapina haha dzięki bogu jest ciepło i można w japonkach śmigać

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka nie strasz tym rozmiarem brzuszka bo ja mam wrażenie, że w moim nie ma już więcej miejsca... A tu jeszcze 5 tygodni [emoji44]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_6631.JPG

To ja w poprzednich dwoch ciazach. Nie moge zalaczyc dwoch zdjec full.

Załączniki

• IMG_6632.JPG
    IMG_6632.JPG
    65,1 KB · Wyświetleń: 133
  • IMG_6631.JPG
    IMG_6631.JPG
    140,8 KB · Wyświetleń: 552
O rany czyli jeszcze urośnie :O u mnie dopiero 34 a już mi się wydaje że eksploduje :)
Kasiulka piękna masz pamiątkę :)
Morela fajne to zdjęcie od dołu , bezbłędna mina :)
Pumelova jakie nóżki zgrabne.
Ola ty to żyleta jestes.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka No i czemu zburzyłas taka piekna wizje, jaka zaprezentowała Lilith ;D ze po 35 juz nie rośnie za bardzo! ;p

Ale super ze robiłaś takie zdjecia :)

Misia[emoji173]️ dziekuje!

Kurde...: kupiłam sobie ta oliwkę palmer's i pachnie TAK ŁADNIE, ze jak sie nia spsikalam, to teraz mam ochote na ciastko [emoji23][emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Pumelova nie, ten drugi (miniatura) to moja pierwsza ciaza, brzuch najmniejszy do porodu mial 100 cm. Druga ciaza (duza fota) brzuch najwiekszy. Teraz mam po srodkub

Morela to teraz Ci troche jeszcze brakuje :D

Do góry