reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Kasiulka ten na full spory faktycznie i cudowna pamiątka.

Ja tylko pisałam, że tak wyczytałam na necie :p
Teraz faktycznie stanął w miejscu, to mój również pośredni brzuch. Największy był w 1 ciąży, kiedyś pokazywalam.. Tak więc nie ma reguły.

Chyba jak opadnie to maleje? Może temu już nie widzę dodatkowych plusów na cm?

Morela u Ciebie w 1 tez wydaje się być znacznie większy, choć jeszcze zobaczymy :p

reklama
Kasiulka aha to racja to była pierwsza ciąża:D super masz porównanie:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka - ale piękna masz pamiątkę [emoji7][emoji7].

Paninka - wow!!! Jaka różnica w brzusiach [emoji3][emoji3][emoji3]

Morela - piękny brzusio [emoji7], czyli jeszcze troszkę może ulec powiększeniu [emoji6]

Ola W również dopiero co byłam w 20 tc a teraz?! To już końcówka. Chciałabym urodzić w 39 tyg. Np 26 czerwca po moich egzaminach. Mam nadzieję że Artur mnie słuchał jak tak mówiłam ;)
Ja to teraz też taki wielki brzuch. nie wyobrażam sobie większego.
Paninka super fotka. Ale wiecie mi takie zboczenie zawodowe się włączyło, bo widzę na zdjęciu cos, co sprzedawalam w sklepie. Niestety dużo osób widzę z ta marką. ;)
Kasiulka widac w różnicę w brzuszkach. :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

A co sprzedawałas? :D jak niestety to chyba nie polecasz ;D

Ja tez jestem za urodzeniem przed 40tc :D chociaz od wczoraj na nowo panicznie sie boje porodu :) uznałam, ze nie urodzę i juz. Cesarki nie chce, a naturalnie nie dam rady [emoji85] Takze zostaje w dwupaku [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

33 tydz zaczynamy , już 6 tydz waga stoi na + 7 kg, 68 kg , mi to pasuje :-) :)
20170602_083755-1.jpg

Załączniki

• 20170602_083755-1.jpg
    20170602_083755-1.jpg
    679,1 KB · Wyświetleń: 502
reklama
Ola W haha zgadzam się - cc nie chce a sn się boje:D ale damy radę haha:D

Chybra super że waga stoi:-) tylko moja rośnie od 15 tygodnia bez przerwy.
Piękny brzuch!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry