reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Kasiulka ten na full spory faktycznie i cudowna pamiątka.

Ja tylko pisałam, że tak wyczytałam na necie :p
Teraz faktycznie stanął w miejscu, to mój również pośredni brzuch. Największy był w 1 ciąży, kiedyś pokazywalam.. Tak więc nie ma reguły.

Chyba jak opadnie to maleje? Może temu już nie widzę dodatkowych plusów na cm?

Morela u Ciebie w 1 tez wydaje się być znacznie większy, choć jeszcze zobaczymy :p

reklama
Kasiulka aha to racja to była pierwsza ciąża:D super masz porównanie:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka - ale piękna masz pamiątkę [emoji7][emoji7].

Paninka - wow!!! Jaka różnica w brzusiach [emoji3][emoji3][emoji3]

Morela - piękny brzusio [emoji7], czyli jeszcze troszkę może ulec powiększeniu [emoji6]

Ola W również dopiero co byłam w 20 tc a teraz?! To już końcówka. Chciałabym urodzić w 39 tyg. Np 26 czerwca po moich egzaminach. Mam nadzieję że Artur mnie słuchał jak tak mówiłam ;)
Ja to teraz też taki wielki brzuch. nie wyobrażam sobie większego.
Paninka super fotka. Ale wiecie mi takie zboczenie zawodowe się włączyło, bo widzę na zdjęciu cos, co sprzedawalam w sklepie. Niestety dużo osób widzę z ta marką. ;)
Kasiulka widac w różnicę w brzuszkach. :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

A co sprzedawałas? :D jak niestety to chyba nie polecasz ;D

Ja tez jestem za urodzeniem przed 40tc :D chociaz od wczoraj na nowo panicznie sie boje porodu :) uznałam, ze nie urodzę i juz. Cesarki nie chce, a naturalnie nie dam rady [emoji85] Takze zostaje w dwupaku [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

33 tydz zaczynamy , już 6 tydz waga stoi na + 7 kg, 68 kg , mi to pasuje :-) :)
20170602_083755-1.jpg

Załączniki

• 20170602_083755-1.jpg
    20170602_083755-1.jpg
    679,1 KB · Wyświetleń: 498
reklama
Ola W haha zgadzam się - cc nie chce a sn się boje:D ale damy radę haha:D

Chybra super że waga stoi:-) tylko moja rośnie od 15 tygodnia bez przerwy.
Piękny brzuch!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry