reklama
Lilith ja też lubię na golasa zimą jednak na górę coś zakładam bo nam wrażliwy kark. Męża też nauczyłam spać bez dołu ale bez koszulki nawet latem będzie następnego dnia poskrecany. Teraz mamy konflikt bo ja co wstanę to okno otwieram, a on zamyka bo jest cieplolubny.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Fanka BB :)
Wrzucam fote brzuszka z przymierzalni H&M gdyby któraś jednak coś dla siebie kupowała to sukienka zwykła nie ciążowa za 39,90zl minus 20% z okazji promocji
34+2 tc / +9kg / 104 cm w pepku :-)
A fote w przymierzalni zrobiłam żeby wysłać do akceptacji mojemu mezowi, nie robię sobie selfie w każdym sklepie [emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
34+2 tc / +9kg / 104 cm w pepku :-)
A fote w przymierzalni zrobiłam żeby wysłać do akceptacji mojemu mezowi, nie robię sobie selfie w każdym sklepie [emoji6]
Coralic - słodko [emoji7]
Pumelova - namowilas mnie na sukienkę. Wczoraj przeglądałam stronę hm i też zwróciłam na nią uwagę [emoji6]. Ślicznie wyglądasz [emoji7]
Morela - czadowe te zdjęcia z różnych perspektyw [emoji3][emoji7]
Pumelova - namowilas mnie na sukienkę. Wczoraj przeglądałam stronę hm i też zwróciłam na nią uwagę [emoji6]. Ślicznie wyglądasz [emoji7]
pumelova
Fanka BB :)
Dzieki, tylko pamiętaj że to nie ciążowa tylko zwykła! Ciążowa jest chyba za 70zl:/ A ta za 40 no co za niesprawiedliwoscCoralic - słodko [emoji7]
Morela dobre haha
reklama
Podziel się: