reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Mi od ok 3 tyg tez stoi. Na +10 [emoji85]
Ale pewnie długo to nie potrwa. Ale moze wiecej niz 2 juz mi nie dojdzie ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Paninka wow! Niesamowita roznica. Twoj pieknie sterczy

Ola ja tez sie wypisuje!!!!

Chybra Twoj jak z photoshopa taki gladki

A swoimi zdjeciami to chcialam pokazac, ze na koncu (w moim przypadku) brzuch doooopiero zaczyna rosnac. Niby wod mniej ale dziecko w ostatnim miesiacu nabiera masy :D

Słuchajcie moja szefowa jest miesiąc za mną tylko. Mój mąż pracuje ze mną w tej samej firmie i mówi mi wczoraj "W końcu "coś tam" widać, że mooooże jest w ciąży" :D

No ja mam wrażenie że robię się ogromna:D myślę że nie mam na pewno za małego brzucha i nie martwię się waga malej bo musi być dobra haha :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Chybryda dokładnie, jej jaki gładki i równy. Pięknie :)

U nas waga stoi od 12 tygodni :)

Morela w ciąży lepiej mieć brzuszek, szczególnie juz w takim okresie :p

Ola W polecam ale nie chce wyjeżdżać z reklamą ;) mówię o bucikach koleżanki, te w paski. Sama mam takie :) Marka z gdanska, zaczyna się na D :)
Nie bój się porodu. Na prawdę. Jabpodchodze do tego tak, że każda rodzi i żyje, a jak będą widzieli ze nie radzę sobie to po prostu wezmą na stół. W każdym razie wyciąg na ze mnie Artura.

Chybra a mi na ostatnich badaniach wyszło +9 ale zaczynałam od 52 kg. A mówią że czym chudsze to nim zajdzie w ciążę to w ciąży więcej tyje. Zobaczymy ile mi jeszcze przybędzie.

Pumelova ja mam również takie wrażenie jak na siebie patrzę. Gdzie jeszcze miałby się ten brzuch powiekszyc?! Kuba ostatnio mówi ' widać że Ci brzuch przeszkadza, jeczysz jak Przekręcić się nie możesz. I do tego sapiesz o 4 nad ranem, jak wchodzisz na łóżko po nocnym siusiuaniu.' Przynajmniej wiem, że jest świadomy tego ze to nie są same przyjemności ;)
1496421392-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Jak na razie ja obalam teorie że im mniej się ważyło na starcie tym więcej się tyje :D ja już nie wiem co z tą moją wagą, w stosunku do miesiąc temu jestem 0.1 kg na plusie. I tak sobie stoi. Dobrze że młody wyszedł z tego najniższego centyla i waży w miarę już sensownie bo bym chyba w depresję zaczęła wpadać.

reklama
Chybryda dokładnie, jej jaki gładki i równy. Pięknie :)

U nas waga stoi od 12 tygodni :)

Morela w ciąży lepiej mieć brzuszek, szczególnie juz w takim okresie :p
Ona z tych ćwiczących, biega w każdym maratonie, jest chuda bardzo ale też bardzo wysportowana. Podejrzewam, że te mięśnie brzucha ma takie mocne po prostu, że się nie rozchodzą tak jak moje zflaczałe :D

To i ja się zaktualizuje, bo od ostatniego zdjęcia duuuuzo czasu minęło [emoji6]

1496417645-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo zgrabnie

Do góry