reklama
Paninka wow! Niesamowita roznica. Twoj pieknie sterczy
Ola ja tez sie wypisuje!!!!
Chybra Twoj jak z photoshopa taki gladki
A swoimi zdjeciami to chcialam pokazac, ze na koncu (w moim przypadku) brzuch doooopiero zaczyna rosnac. Niby wod mniej ale dziecko w ostatnim miesiacu nabiera masy
Ola ja tez sie wypisuje!!!!
Chybra Twoj jak z photoshopa taki gladki
A swoimi zdjeciami to chcialam pokazac, ze na koncu (w moim przypadku) brzuch doooopiero zaczyna rosnac. Niby wod mniej ale dziecko w ostatnim miesiacu nabiera masy
Emol
Fanka BB :)
Ola W polecam ale nie chce wyjeżdżać z reklamą mówię o bucikach koleżanki, te w paski. Sama mam takie Marka z gdanska, zaczyna się na D
Nie bój się porodu. Na prawdę. Jabpodchodze do tego tak, że każda rodzi i żyje, a jak będą widzieli ze nie radzę sobie to po prostu wezmą na stół. W każdym razie wyciąg na ze mnie Artura.
Chybra a mi na ostatnich badaniach wyszło +9 ale zaczynałam od 52 kg. A mówią że czym chudsze to nim zajdzie w ciążę to w ciąży więcej tyje. Zobaczymy ile mi jeszcze przybędzie.
Pumelova ja mam również takie wrażenie jak na siebie patrzę. Gdzie jeszcze miałby się ten brzuch powiekszyc?! Kuba ostatnio mówi ' widać że Ci brzuch przeszkadza, jeczysz jak Przekręcić się nie możesz. I do tego sapiesz o 4 nad ranem, jak wchodzisz na łóżko po nocnym siusiuaniu.' Przynajmniej wiem, że jest świadomy tego ze to nie są same przyjemności
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bój się porodu. Na prawdę. Jabpodchodze do tego tak, że każda rodzi i żyje, a jak będą widzieli ze nie radzę sobie to po prostu wezmą na stół. W każdym razie wyciąg na ze mnie Artura.
Chybra a mi na ostatnich badaniach wyszło +9 ale zaczynałam od 52 kg. A mówią że czym chudsze to nim zajdzie w ciążę to w ciąży więcej tyje. Zobaczymy ile mi jeszcze przybędzie.
Pumelova ja mam również takie wrażenie jak na siebie patrzę. Gdzie jeszcze miałby się ten brzuch powiekszyc?! Kuba ostatnio mówi ' widać że Ci brzuch przeszkadza, jeczysz jak Przekręcić się nie możesz. I do tego sapiesz o 4 nad ranem, jak wchodzisz na łóżko po nocnym siusiuaniu.' Przynajmniej wiem, że jest świadomy tego ze to nie są same przyjemności
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Jak na razie ja obalam teorie że im mniej się ważyło na starcie tym więcej się tyje ja już nie wiem co z tą moją wagą, w stosunku do miesiąc temu jestem 0.1 kg na plusie. I tak sobie stoi. Dobrze że młody wyszedł z tego najniższego centyla i waży w miarę już sensownie bo bym chyba w depresję zaczęła wpadać.
reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Ona z tych ćwiczących, biega w każdym maratonie, jest chuda bardzo ale też bardzo wysportowana. Podejrzewam, że te mięśnie brzucha ma takie mocne po prostu, że się nie rozchodzą tak jak moje zflaczałeChybryda dokładnie, jej jaki gładki i równy. Pięknie
U nas waga stoi od 12 tygodni
Morela w ciąży lepiej mieć brzuszek, szczególnie juz w takim okresie
To i ja się zaktualizuje, bo od ostatniego zdjęcia duuuuzo czasu minęło [emoji6]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo zgrabnie
Podziel się: