reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Mi od ok 3 tyg tez stoi. Na +10 [emoji85]
Ale pewnie długo to nie potrwa. Ale moze wiecej niz 2 juz mi nie dojdzie ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Paninka wow! Niesamowita roznica. Twoj pieknie sterczy

Ola ja tez sie wypisuje!!!!

Chybra Twoj jak z photoshopa taki gladki

A swoimi zdjeciami to chcialam pokazac, ze na koncu (w moim przypadku) brzuch doooopiero zaczyna rosnac. Niby wod mniej ale dziecko w ostatnim miesiacu nabiera masy :D

Słuchajcie moja szefowa jest miesiąc za mną tylko. Mój mąż pracuje ze mną w tej samej firmie i mówi mi wczoraj "W końcu "coś tam" widać, że mooooże jest w ciąży" :D

No ja mam wrażenie że robię się ogromna:D myślę że nie mam na pewno za małego brzucha i nie martwię się waga malej bo musi być dobra haha :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Chybryda dokładnie, jej jaki gładki i równy. Pięknie :)

U nas waga stoi od 12 tygodni :)

Morela w ciąży lepiej mieć brzuszek, szczególnie juz w takim okresie :p

Ola W polecam ale nie chce wyjeżdżać z reklamą ;) mówię o bucikach koleżanki, te w paski. Sama mam takie :) Marka z gdanska, zaczyna się na D :)
Nie bój się porodu. Na prawdę. Jabpodchodze do tego tak, że każda rodzi i żyje, a jak będą widzieli ze nie radzę sobie to po prostu wezmą na stół. W każdym razie wyciąg na ze mnie Artura.

Chybra a mi na ostatnich badaniach wyszło +9 ale zaczynałam od 52 kg. A mówią że czym chudsze to nim zajdzie w ciążę to w ciąży więcej tyje. Zobaczymy ile mi jeszcze przybędzie.

Pumelova ja mam również takie wrażenie jak na siebie patrzę. Gdzie jeszcze miałby się ten brzuch powiekszyc?! Kuba ostatnio mówi ' widać że Ci brzuch przeszkadza, jeczysz jak Przekręcić się nie możesz. I do tego sapiesz o 4 nad ranem, jak wchodzisz na łóżko po nocnym siusiuaniu.' Przynajmniej wiem, że jest świadomy tego ze to nie są same przyjemności ;)
1496421392-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Jak na razie ja obalam teorie że im mniej się ważyło na starcie tym więcej się tyje :D ja już nie wiem co z tą moją wagą, w stosunku do miesiąc temu jestem 0.1 kg na plusie. I tak sobie stoi. Dobrze że młody wyszedł z tego najniższego centyla i waży w miarę już sensownie bo bym chyba w depresję zaczęła wpadać.

reklama
Chybryda dokładnie, jej jaki gładki i równy. Pięknie :)

U nas waga stoi od 12 tygodni :)

Morela w ciąży lepiej mieć brzuszek, szczególnie juz w takim okresie :p
Ona z tych ćwiczących, biega w każdym maratonie, jest chuda bardzo ale też bardzo wysportowana. Podejrzewam, że te mięśnie brzucha ma takie mocne po prostu, że się nie rozchodzą tak jak moje zflaczałe :D

To i ja się zaktualizuje, bo od ostatniego zdjęcia duuuuzo czasu minęło [emoji6]

1496417645-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo zgrabnie

Do góry