reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Ola chyba były jakieś jednolite ale same ciemne a czarna i granat już mam. Dziekuje:*

Aga km mi też 5tyg:D ale nie lubię nie mieć co na siebie założyć:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova - Ojjj ja tez musze mieć komfort przy otwarciu szafy [emoji1].
Ale ta kiecka jest naprawdę spoko, i za taką cenę to można zaryzykować [emoji3]

Coralic śliczna fotka

OlaW twój brzuszek to zgrabniutki maluszek, na żywo chyba jeszcze mniejszy

Pumelova sukienka super, ty w niej jeszcze lepiej [emoji4] no i paznokcie zrobione. Szacun [emoji6]

Morela super wyglądasz [emoji5]

Pumelova, Morela super brzuszki [emoji4]

Nie widze tej sukienki na stronie ale pojade dzisiaj,moze beda [emoji6]

Jakoś też nie umiem jej znaleźć. Mam jeszcze metke, jest z dzialu basic. Mogę zrobić fote metki jeśli na coś się to przyda :D tam są jakieś cyferki to może w sklepie znajda

Jakoś też nie umiem jej znaleźć. Mam jeszcze metke, jest z dzialu basic. Mogę zrobić fote metki jeśli na coś się to przyda :D tam są jakieś cyferki to może w sklepie znajda

Wrzuc [emoji4] nie wiem czy sie przyda ale moze rzeczywiscie w razie gdybym nie znalazla to mi poszukaja [emoji3]

Wrzuc [emoji4] nie wiem czy sie przyda ale moze rzeczywiscie w razie gdybym nie znalazla to mi poszukaja [emoji3]

1496301265-aaaaaa.jpeg

:-)

Aha dziekuje :* bo ja mam metodę! :D tyć równomiernie [emoji23][emoji23][emoji23] jK mi poszło w uda, to i brzuch wydaje sie mniejszy :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola pieknie, juz mysle ze powinnas przestac sie martwic ze brzuszek masz duzy. Bo jest malutki.

Pumelova doskonale :D dobrze ze wzielas.

Morela albo ubranko, albo urosl bo wiekszy :)

Laski teraz to dopiero nabierzemy(cie) rozpedu w brzuszkach, bedzie pieknie

reklama
Do góry