reklama
Dziękuje hahah a tyłek to przez siatkówke taki zawsze miałam nawet teraz jest mniejszy [emoji41] dlatego pisałam ze zazdroszcze dziewczynom tych pileczek ja dalej czekam na swoją [emoji173]Megan, mikroskopijny brzunio oczywiście, że ładny, ale jaka pupcia!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Megann - cudnie [emoji7][emoji7], i rzeczywiście.. Ten tylek [emoji3][emoji3][emoji3][emoji106]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha dziękuje [emoji7]Megann - cudnie [emoji7][emoji7], i rzeczywiście.. Ten tylek [emoji3][emoji3][emoji3][emoji106]
Vicarika - tylko sie cieszyć, serio [emoji3].
Szybko wystrzelujace brzuszki sa super, bo wiadomo o co c'mon, i w ogóle muaaa, ale..im dłużej jest malutki, tym dłużej Tobie jest lżej [emoji6]
Szybko wystrzelujace brzuszki sa super, bo wiadomo o co c'mon, i w ogóle muaaa, ale..im dłużej jest malutki, tym dłużej Tobie jest lżej [emoji6]
Ale szczuplutka jesteś [emoji7] juz cos tam powoli widać12 tydzień a ja dalej płaska
Vicarika
Aktywna w BB
Megan dziekuje , ale zawsze marzyłam o dodatkowych 5 kg . Jak ktos die dowiaduje ze jestem w ciąży odrazu mówi ze będę miała ciezki poród. Nawet moja tesciowa jak się dowiedziała pierwsze co powiedziała : O boże ale jak ona urodzi , jak jest taka drobna . No nie powiem , pocieszają
Megan ostatnio włączyło mi się pierwsze zdjęcie a tu teraz taka różnica. Pięknie wyglądasz.
Dziewczyny slicznie! Uwielbiam Brzuszki oglądać jak maluszki, Widac jak się zmienismy.
Karo, juz kiedyś pisałam, że wydaje mi się, iż mamy podobne Brzuszki.
Co do wagi ogólnie się nie przejmuje. Uwielbiam ćwiczyć wiec wiem, że po cc przerwie szybko dojdę do siebie ale.. W ciazy chcialabym dobrze się czuć i wyglądać, idzie mi głównie w tylek i uda co jednak powoduje doly. Wiec niby waga mi obojętna ale jednak wygląd juz nie. Na plusie mam sporo, chyba najwięcej z Was i nie wiem skąd to bo jem wykatkowo mało a ciągle cwicze i dużo się ruszam.
Mam jeszcze tendencje do puchniecia..
Dziewczyny slicznie! Uwielbiam Brzuszki oglądać jak maluszki, Widac jak się zmienismy.
Karo, juz kiedyś pisałam, że wydaje mi się, iż mamy podobne Brzuszki.
Co do wagi ogólnie się nie przejmuje. Uwielbiam ćwiczyć wiec wiem, że po cc przerwie szybko dojdę do siebie ale.. W ciazy chcialabym dobrze się czuć i wyglądać, idzie mi głównie w tylek i uda co jednak powoduje doly. Wiec niby waga mi obojętna ale jednak wygląd juz nie. Na plusie mam sporo, chyba najwięcej z Was i nie wiem skąd to bo jem wykatkowo mało a ciągle cwicze i dużo się ruszam.
Mam jeszcze tendencje do puchniecia..
reklama
Podziel się: