reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

O ludzie Megan piekna jestes.. ile masz lat? Na młodziutka wyglądasz. A brzuszek śliczny

Vicaria o poród bym sie nie martwiła moja przyjaciółka rozm 34 urodziła bez większych problemów 4 kg ;) a Twoja ehhhh jak marzenie

reklama
Megan ostatnio włączyło mi się pierwsze zdjęcie a tu teraz taka różnica. Pięknie wyglądasz.

Dziewczyny slicznie! Uwielbiam Brzuszki oglądać jak maluszki, Widac jak się zmienismy.

Karo, juz kiedyś pisałam, że wydaje mi się, iż mamy podobne Brzuszki.

Co do wagi ogólnie się nie przejmuje. Uwielbiam ćwiczyć wiec wiem, że po cc przerwie szybko dojdę do siebie ale.. W ciazy chcialabym dobrze się czuć i wyglądać, idzie mi głównie w tylek i uda co jednak powoduje doly. Wiec niby waga mi obojętna ale jednak wygląd juz nie. Na plusie mam sporo, chyba najwięcej z Was i nie wiem skąd to bo jem wykatkowo mało a ciągle cwicze i dużo się ruszam.
Mam jeszcze tendencje do puchniecia..
Dziękuje :D Bardzo szczuplo wygladasz :D i ten brzuszek muaaah cudaśny:D i az nie mozliwe jak on sie zmienia :D
O ludzie Megan piekna jestes.. ile masz lat? Na młodziutka wyglądasz. A brzuszek śliczny

Vicaria o poród bym sie nie martwiła moja przyjaciółka rozm 34 urodziła bez większych problemów 4 kg ;) a Twoja ehhhh jak marzenie
Zawstydzona [emoji4][emoji8] dziękuje :D my tu wszystkie jestesmy piękne :D łącznie z toba i twoim promiennym usmiechem :D mam 23 lata :D dokladnie tak jest z tym porodem , moja kolezanka ktora byla plasciutka na brzuchu i wąska w biodrach urodzila 2 razy sn:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Laski zakochałam sie w kazdej z osobna! :D
Ja z kolei dzis trzasnęłam se focie w tej samej kiecy po tygodniu. 13+2 :)

Załączniki

• WP_20170109_012.jpg
    WP_20170109_012.jpg
    887,4 KB · Wyświetleń: 188
Witojcie! Sama nie wiem czy to nie czasem moja nadwaga :)
Poczatkowa waga 71kg, schudlam do 67kg.
Wzrost 164cm.
Prosze wiec nie panikować ze z 45kg przytyjecie do 60 :D niektórzy maja start z gorszego pułapu :)
12+2 :)

Laski zakochałam sie w kazdej z osobna! :D
Ja z kolei dzis trzasnęłam se focie w tej samej kiecy po tygodniu. 13+2 :)
Porównuje, porównuje, i.. stwierdzam leciutkie zaokraglenie na plusie brzuszkowym [emoji3]. Pięknie [emoji5]

Edit:
Ejjj, myślałam, że Twoje zdjęcia też się dodadzą do cytowanych postów..

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaggaa superowo wyglądasz i kiecka czadowa.
Juz tu kiedyś pisałam, że mam słabość do lasek w fajnych kieckach a tu chyba każda jak gwiazda wygląda!

Miło mi dziewczyny.

Dziś stanęłam na swoją zepsuta wagę, nie wiem ile mi dodała tym razem. Przed świętami 3kg więcej niż miałam na sprawdzonej wadze od piguly, czyli kacznie 6 a dzis..uwaga.. 9 hahaha. Czuje, ze trochę taka większą się zrobilam od spodu ale bez jaj.. W dodatku z czego.. Cwicze, nie jem dużo.. Wekeendowo jeszcze strulam się kapusta kiszona, sokiem dokładnie i cierpialam bardzo..w rezultacie to plus glukoza oznaczało niejedzenie prawie 2 dni.. Musze koniecznie kupić wagę. Teraz myślę może taka zwykla a nie elektryczna.. Mężowi 4 kg doliczyla no ale nawet to co.. 5 przytyłam?? Niemożliwe.. 10 kostek masła by było. Mam dzis mega dol.

Lilith daj spokoj bankowo waga do dupy a nawet jak przytyjesz te 5 czy 10kg coz z tego wazne ze mała zdrowo rosnie a to warte jest kazdego kilograma a nawet i 100kg [emoji8][emoji8]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry