reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Ola w brzuszek mini mini :)
Lilith tez tak mam rano jakby nie bylo a wieczor i spodnie cisna a brzuch olbrzym hihi ale Twoj zgrabny sweet :)
Mimi bardzo ladny ciazowy brzuszek :)
A ja tam nie rozumiem o co chodzi z tym tyciem i strachem ja mam w dupie ile przytyje srednio tyje po 20kg w kazdej ciazy i zawsze dochodze do wyjsciowej wagi wiec w ogole nie rusza mnie to co jem i ile tyje, ale tez nigdy nie bylam;otyla i nie mysialam sie odchudzac wiec stad moje podejscie :)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Każdy ma swoje podejście do tej kwestii, nie twierdzę że któreś jest lepsze czy gorsze. Ja akurat zawsze bardzo dbałam o swój wygląd, cały bo i figura i cera i cała skóra i włosy, wszystko i dla mnie to jak będę się prezentować nawet pod koniec ciąży jest istotne. Nie twierdzę że każda kobieta tak powinna że to jest najlepsze co może być. Ja taka jestem i dla mnie jest to ważne :)

Lilith - śliczna Kobietka z Ciebie.
Brzusio podobnie jak u Kasiulki, w zależności w jakim ubranku i o jakiej porze dnia - zaskakuje swoją wielkością. Jest cudny!

Wendy - Kochana -podpisuje się pod Twoimi słowami rękoma i nogami. Fakt faktem - ja zawsze miałam spore tendencje do tycia, ale jeżeli chodzi o ciążowe kg, to te szybko przychodzą, ale i szybciej lecą, niż te nabyte w drodze obzarstwa [emoji4]

Ola W - Słońce, Ty sie niczym nie łam. Brzusio masz zgrabniutki i malutki. Pamiętaj też, że nasza lipcowa grupa ma rozbieżność nawet do 6 tyg w przebiegu ciąży. Do tego większość z nas jest już kolejny raz w ciąży. Także nie ma co sie porównywać [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam "fazy brzuchowe" ;) Pojawia się i znika... Tu jestem wieczorem dzień czy dwa po Sylwestrze. A teraz znów prawie nic :) Choć to zdjęcie było bardzo pod mojego K, no chciałam, żeby coś było widać, bo się doczekać nie może Biedny :p

Załączniki

• 20161228_210154.jpeg
    20161228_210154.jpeg
    148,3 KB · Wyświetleń: 186
Ale piekne te nasze brzuszki. Ja akurat sie kilogramami nieprzejmuje,niechcialabym przytyc tak jak w poprzedniej ciazy 20kg ale jak tak beziehen to nic niezrobie.zadbac lubie tez o siebie
Moj zrobiony przedchwila i zaczety wczorajszy 16 tydzien.rano jest taki sobie brzuszek ale jak Teraz dwa dni urodzin i duzo siedzenia to wieczorem mialam ogromny
1483950582-aaaaaa.jpeg

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ostatnia edycja:
Sylver cudna sukienka! Bardzo ładnie wyglądasz

Ja uważam, ze trzeba uważać ;) na kg. Dla mnie 1,5 roku ostatnie to duża walka o lepszy wyglad. Cieszę sie gdzie doszłam i nie chciałabym tego stracić.

Karo pieknie sie zaokrąglasz

reklama
Do góry