reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
12 tydzień a ja dalej płaska :-D

Załączniki

• WP_20170109_14_00_21_Pro.jpg
    WP_20170109_14_00_21_Pro.jpg
    446 KB · Wyświetleń: 152
Vicarika - tylko sie cieszyć, serio [emoji3].
Szybko wystrzelujace brzuszki sa super, bo wiadomo o co c'mon, i w ogóle muaaa, ale..im dłużej jest malutki, tym dłużej Tobie jest lżej [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan dziekuje , ale zawsze marzyłam o dodatkowych 5 kg . Jak ktos die dowiaduje ze jestem w ciąży odrazu mówi ze będę miała ciezki poród. Nawet moja tesciowa jak się dowiedziała pierwsze co powiedziała : O boże ale jak ona urodzi , jak jest taka drobna . No nie powiem , pocieszają :-D

Megan ostatnio włączyło mi się pierwsze zdjęcie a tu teraz taka różnica. Pięknie wyglądasz.

Dziewczyny slicznie! Uwielbiam Brzuszki oglądać jak maluszki, Widac jak się zmienismy.

Karo, juz kiedyś pisałam, że wydaje mi się, iż mamy podobne Brzuszki.

Co do wagi ogólnie się nie przejmuje. Uwielbiam ćwiczyć wiec wiem, że po cc przerwie szybko dojdę do siebie ale.. W ciazy chcialabym dobrze się czuć i wyglądać, idzie mi głównie w tylek i uda co jednak powoduje doly. Wiec niby waga mi obojętna ale jednak wygląd juz nie. Na plusie mam sporo, chyba najwięcej z Was i nie wiem skąd to bo jem wykatkowo mało a ciągle cwicze i dużo się ruszam.
Mam jeszcze tendencje do puchniecia..

reklama
Lilith, jakie uda? Przecież Ty masz super szczupłe nóżki! :)
Nie przyjmowałabym się, skoro lubisz ćwiczyć, wszystko sobie pójdzie ;)

Do góry