reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Lilith - Dziewczyno, akurat tobie ciążowe kg nie grożą.
Poza tym Twój tryb jedzenia a raczej niejedzenia - też raczej nie przyczyniłby się do takiego wyniku.
Zdecydowanie waga kłamie, i może rzeczywiście lepsza będzie ta zwykła (na prenatalnych na zwykłej wyszło mi 1,5 kg mniej niż przed świętami i Sylwestrem, a z rana przed prenatalnymi ważąc się w domu miałam 1 kg na plusie. Więc różnica 2,5 kg..). Szczuplutka jesteś, jedynie brzusio wyskoczył. A brzusio na bank nie waży 9 kg. Wzięłabym jeszcze pod uwagę zatrzymanie wody w organizmie - ale ni jak nie widzę, żebyś była opuchnieta.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja na wadze normalnej też mam 2,5 kg mniej niż na elektronicznej. Może się wszystkie na takie przerzućmy? ;) :p
Ja z wielką chęcią, o ile moja gin też ją zmieni [emoji6]. Bo byłoby co innego w domu, a co innego u niej i to jeszcze po godz. 18:00, 2 śniadaniach, obiedzie i z 1,5-2,0 l wypitych płynów [emoji3]
Jej waga zawsze mnie dobijala [emoji19]

Wendy - ja się nie śmieje - ja zazdroszczę [emoji3]. Moja elektryczna tylko ciut mniej (w dag) pokazuje od tej elektrycznej u gin. Więc mega pozytywne zaskoczenie załapalam na prenatalnych (po świętach i Sylwestrze to już w ogóle) [emoji16]

Aga coś zaczyna sie dziać

Lilth tez wydaje mi sie to mało prawdopodobne.... Choć moja siostra cioteczna mowila ze w dwóch ciążach do 6miesiaca miała +10 kg, a jest bardzo szczupła.

A u mnie wygla to tak 12+5 [emoji4]

1484054613-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry