reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Aga ja napisałam jasno.
Nie będę komentować brzucha obecej mi osobie.
Co mi z tego, że kiedyś tu pisała. Dużo dziewczyn kiedyś coś napisało.
Chce, niech wrzuca ale ja nie będę komentować ani jej ani żadnej innej, która tu nie bywa.
Jeszcze coś napisze to potem na innym wątku usłyszę.. Dodatkowo.
Każdy ma swój pogląd i tyle.

Luandzia właśnie tak bywa.. Po porodzie to już większość się wykrusza. Na sierpniowkach tez nas mało zostało, na dniach jeszcze będę edytować listę grupy zamkniętej.
Z majowek 2006 to raczej prywatne kontakty a tu dziewczyny raz na pół roku się odezwa..szkoda :(

Myślę, że nie ma co ciągnąć tematu. Bo to żaden temat. Ja przedstawilam swoje zdanie, bo każdy brzuszek komentowalam a ten nie. Wyjasnilam, że jej nie znam.
Nadrobić, nienadrobic, pisać, podczytywac, to nie ma nic na rzeczy.
Olejcie temat i tyle bo nie ma się co spinac ani co komentować.
I jeszcze odnośnie nadrabiania.. Co innego napisać co jakiś czas a co innego wysokoczyc po miesiącu dwóch z jednym postem i tyle. Nie porownujmy.

Ale ja nic Ci nie każe komentować. Nawet wręcz Cie namawiam do powstrzymania się od zbędnego komentarza.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie tylko Ty prowadzisz intensywny tryb życia, inne dziewczyny tez.
Skoro masz czas na podczytywanie, to na pewno wyczytalas, iż nie raz dziewczyny sobie piszą, że tu nie ma co nadrabiać a lepiej się wypowiadać.
Pisz o sobie a nie czytaj co u innych, jakoś inne pitrafia tak z nami dzielić się własnymi troskami.
Widać, teraz czas znajdujesz by pospamowac :)

Co jest zbędne a co nie, ja uznam za stosowne.

Dziewczyny widzę, że hormony ciążowe buzują [emoji6] nie denerwujcie się. Dopóki forum będzie otwarte musimy liczyć się z tym, że zarówno dobrze jak i mniej znane osoby będą się na nim udzielały. Myślę, że między innymi taka jest idea forum otwartego.
Szkoda nerwów. Do czasu kiedy wszyscy są dla siebie grzeczni można po prostu zignorować posty, które nas nie interesują [emoji5]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

1485358421-aaaaaa.jpeg

13+6

Troszkę mi głupio się pokazywać, bo większość tutaj to chudzinki. Ale mam zamiar po porodzie wziąć się za siebie. Przed tą ciążą udało mi się schudnąć 7 kg.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Joanna, to jesteśmy prawie w tym samym momencie, bo u mnie wg ostatniego usg dziś 13+5 :) może się ośmielę i też wkrótce wrzucę jakieś zdjęcia jak znajdę trochę czasu :) wszystkie macie piękne brzuchy dziewczyny :)

A propos powyższej dyskusji to bardzo przepraszam jeżeli mój komenatarz powyższy, że wszystkie macie piękne brzuchy jest nie na miejscu, bo w sumie Was nie znam i już się zgubiłam jakie zasady tu panują :)

Taka jest specyfika stron ogólnodostępnych :) cholera wie kto nas czyta i ogląda nawet w ciąży nie będąc - dlatego szacun za to jak niektóre z was wrzucają to zdjęcia z twarzą, mimo wszystko, nawet ładne czy uśmiechnięte. Dlatego nie ma co mieć pretensji do ludzi którzy raz na kwartał napiszą jakiegoś posta czy jednorazowo o coś zapytają. Wstęp wolny, forum nie chronione w żaden sposób, czego innego się spodziewać ;)
Ja się odnoszę do może 1/3 postów, komentuje jeszcze mniej, czytam na głównym ok połowę i nie widzę w tym problemu i wątpię by mnie obchodziło jeżeli któraś z was by to uznała za problem :p jak kogoś nie kojarzę to albo olewam albo odpisuje, nie czuję potrzeby robić scen że nie znam cię to cię nie skomentuje :p także keep calm- dopóki siedzimy na takim forum bez żadnej ochrony gdzie każdy może wejść i każdy pisać to tak to będzie wyglądać i trzeba to przyjąć za normę :)

Taka jest specyfika stron ogólnodostępnych :) cholera wie kto nas czyta i ogląda nawet w ciąży nie będąc - dlatego szacun za to jak niektóre z was wrzucają to zdjęcia z twarzą, mimo wszystko, nawet ładne czy uśmiechnięte. Dlatego nie ma co mieć pretensji do ludzi którzy raz na kwartał napiszą jakiegoś posta czy jednorazowo o coś zapytają. Wstęp wolny, forum nie chronione w żaden sposób, czego innego się spodziewać ;)
Ja się odnoszę do może 1/3 postów, komentuje jeszcze mniej, czytam na głównym ok połowę i nie widzę w tym problemu i wątpię by mnie obchodziło jeżeli któraś z was by to uznała za problem :p jak kogoś nie kojarzę to albo olewam albo odpisuje, nie czuję potrzeby robić scen że nie znam cię to cię nie skomentuje :p także keep calm- dopóki siedzimy na takim forum bez żadnej ochrony gdzie każdy może wejść i każdy pisać to tak to będzie wyglądać i trzeba to przyjąć za normę :)

Aim, zgadzam się zupełnie z Tobą. Ja też nie czytam każdego posta i nie wiem czy jest ktoś kto to robi i też wychodzę z założenia, że każdy może tu coś napisać bez obawy, że zostanie zupełnie olany czy złośliwie skomentowany, bo ktoś go nie zna. Ja jak się na czymś nie znam to nie odpisuje, a że jest to moja pierwsza ciąża to jeszcze mało mam do powiedzenia, ale cieszę się że jest tu ktoś kto zawsze coś podpowoiewie :)
W ogóle chyba ciężko na forum o definicję "znajomości".

Ja czytam poki co kazdego posta [emoji13]choc nie na kazdego odpisuje [emoji6]
Ale jakbym pracowala i ogarniala jeszcze rodzinke to pewnie nie dalabym rady wiec rozumiem kazdego :)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Joanna fajnie ze sie pokazaliście :D figura to nie rzecz stała wiec jak bardzo będziesz chciała rok, moze dwa odmienisz sie w wymarzona sylwetkę! Tymczasem ślicznie wyglądasz

reklama
Dobra a odnośnie czego te komentarze są?
Bo napisałam, czemu tamtego brzucha nie oceniam, żeby nie było, że bezczelnie pomijam jako jedyna?
Bo tak wygląda, ze znalazlyscie sobie temat na który nawet nie odpisujecie tylko opowiadacie o tym po co jest to forum.
Jakby zauważyć temat był inny a wy dopisujecie do tego swoje 'moim zdanie '. Nie na temat jeszcze.
Czy ja jej zabronilam cls zamieszczać? Albo komukolwiek, kto rzadko lub wcale pisze? Bo nie zauważyłam. A wy tylko o tym.

AIM właśnie, to trzeba mieć odwagę, dziewczyny które tu są komentuje, czuje ze mogę. Kogoś kogo zupełnie nie kojarzę nie będę oceniać, komeplementowac etc. I wątek był o tym a nie o tym co komu wolno.

Zasmiecanie forum, zlazac z tematu.

To tak na zmianę, kto wrzuci teraz swój brzuszek?? Chwalić się :)

Do góry