Cyc duży jest beznadziejny. Ja w ogóle nie nosiłam koszul. żeby sie zapiac w koszulach musiałam kupować ze 2 rozm większe to w ramionach wyglądało jak lump. A nawet jakikolwiek większy dekolt wyglada od razu wulgarnie bo cycki pod broda. Nie mowię nawet o dużym dekolcie tylko jakimś w serek. Jak schudłam to bardzo mi zmalały cieszyłam sie z tego bardzo. Tyle ze wymiana staników co miesiąc dwa. Przez to mam cała rozmiarówkę
reklama
Zgłoszę się do Ciebie Kasiulka po ciąży - to zdradzisz mi plan Twojej super przemiany [emoji5]. Ew.teraz poproszę - a po ciąży zatrudnię Cie jako wirtualnego trenera /strażnika [emoji6][emoji3].
Co do dekoltow, mi jest lepiej w wyciętych, nie mogę mieć żadnego typu "łódka", a w tych koszulkowych blisko szyi, zle się czuje.
Koszule kocham.. Szczególnie kraciaki, ale fakt - teraz kiepsko rozmiarówke znaleźć [emoji19].
I w ogóle to mogę się podpisać pod twoim cycowym postem - ujęłas idealnie moje uczucia względem tej parki i większości bluzek [emoji5]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do dekoltow, mi jest lepiej w wyciętych, nie mogę mieć żadnego typu "łódka", a w tych koszulkowych blisko szyi, zle się czuje.
Koszule kocham.. Szczególnie kraciaki, ale fakt - teraz kiepsko rozmiarówke znaleźć [emoji19].
I w ogóle to mogę się podpisać pod twoim cycowym postem - ujęłas idealnie moje uczucia względem tej parki i większości bluzek [emoji5]
Wbrew pozorom przy skrajności w drugą stronę też bywa ciężko- bo większość rzeczy u mnie źle się układa na klatce tworząc pusty "namiot" teraz na dniach będę mieć wymianę staników już o jeden rozmiar zobaczymy co będzie dalej... Teraz jest fajnie, wreszcie "normalny" rozmiar się boję się późniejszego oklapu :/
Ja to też mam problem z koszulami.. jak dobra na długość i ogolnie do ciala to jak zapinam przy cyckach to jest problem... a tak lubie koszule...
Dobrze, ze jak będziemy wielkie to bedzie cieplo tylko sukienki i spokoj
Ale turlać się w takie gorączki to mnie przeraża
Dobrze, ze jak będziemy wielkie to bedzie cieplo tylko sukienki i spokoj
Ale turlać się w takie gorączki to mnie przeraża
Aga moja metamorfoza nie była spektakularna ludzie znacznie szybciej osiągają takie efekty! Ale starałam sie by to było zgodnie ze swoją natura i żebym sie nie unieszczęśliwiła. Mi bardzo pomogła pare razy wykupiona vitalia i kocham ćwiczyć. W podstawówce w liceum zawsze byłam w rożnych reprezentacjach i wf to był moj ukochany przedmiot. Na studiach miałam dużo nauki i sie roztyłam do tego okropne problemy z hormonami (nie lubię jak ktoś tłumaczy sie ze to hormony). Jadłam niezdrowo bardzo i dużo. Zapomniałam o sporcie. Jak zaczęłam ćwiczyć znów znalazłam siebie, swoje prawdziwe ja i ze kocham sport. Energii miałam za trzech! Nie udało mi sie zdobyć wyglądu o którym marzyłam. Jescze dużo przede mna była. Ale pasja sportu i pokonywanie siebie wróciło.
Załączniki
Nie no Kochana - brawo [emoji122] [emoji122] [emoji122]. Jestem w totalnym szoku. Kawał solidnej roboty! Ledwo siebie przypominasz na wcześniejszych zdjęciach.
Co innego zrzucac pociazowe kg, a co innego nabyte latami (u mnie to była kwestia 4 lat, po troszku do przodu... A, że się dobrze z tym czułam, to obudziłam się z 10 kg na plusie). Przed ciąża nie chciałam się zabijać dietami itd. Bo maloprawdopodobne, że przytyje tylko 10 kg, więc.. Najpierw zrzucenie, a później szybkie nabieranie to byłby nieodwracalny proces samoniszczacy moją skórę. Także akcje "metamorfoza" zostawiłam sobie na czas poporodowy.
Pogoda wakacyjna sprzyja spacerkom - także od tego zaczynam [emoji3]
Co innego zrzucac pociazowe kg, a co innego nabyte latami (u mnie to była kwestia 4 lat, po troszku do przodu... A, że się dobrze z tym czułam, to obudziłam się z 10 kg na plusie). Przed ciąża nie chciałam się zabijać dietami itd. Bo maloprawdopodobne, że przytyje tylko 10 kg, więc.. Najpierw zrzucenie, a później szybkie nabieranie to byłby nieodwracalny proces samoniszczacy moją skórę. Także akcje "metamorfoza" zostawiłam sobie na czas poporodowy.
Pogoda wakacyjna sprzyja spacerkom - także od tego zaczynam [emoji3]
reklama
Kasiulka cudo, napracowalas się. Sama po sobie wiem, że w to trzeba włożyć ogrom pracy i wyrzeczeń wiele, nie ma ze się nie chce.. Ze czasu brakło etc. Pięknie wyglądasz ale ładna zawsze byłaś kochana
Z tym cycem to prawda.. Jak wracam do swojego wyglądu to cyc tez i zależnie od budowy staniku miewam tez miskę A. Jak AIM napisała, to też nie tworzy ciekawego wyglądu i wtedy chciałoby się mieć większy cyc. Aaa i jeszcze minus po poprzednich ciazach gdzie z córa 1 miałam aż duże f lub małe g, skoraaaa. Takie nakesniki brzydkie zostają mimom stosowania kremów,
Co do nichnuzywalam kiedyś zwykłej bielendy czy jak to się nazywa, chyba fioletowej? Niesamowicie ujedrniako skórę,.
Z tym cycem to prawda.. Jak wracam do swojego wyglądu to cyc tez i zależnie od budowy staniku miewam tez miskę A. Jak AIM napisała, to też nie tworzy ciekawego wyglądu i wtedy chciałoby się mieć większy cyc. Aaa i jeszcze minus po poprzednich ciazach gdzie z córa 1 miałam aż duże f lub małe g, skoraaaa. Takie nakesniki brzydkie zostają mimom stosowania kremów,
Co do nichnuzywalam kiedyś zwykłej bielendy czy jak to się nazywa, chyba fioletowej? Niesamowicie ujedrniako skórę,.
Podziel się: