reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Aga to ja z Tobą po porodzie zaczynam ambitnie chudnąć:D

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Hohoho ja chudzielec? Dziewczyno.. wszytko się ładnie ukrywa pod ciuchami :) a przy Lence przytyłam jakieś 13 kg chyba coś około i miałam co zrzucać- tym bardziej, że krótko karmiłam i nie wyciągał ze mnie bobas tych kg.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

No to ja karmilam 15,5 m-ca i dość szybko wróciłam do figury (po ponad 20 kg), a z Jagi za to był mega klops [emoji1]. Chociaż.. Nie wiem czy to mój cyc się do tego przyczynił, czy genowe możliwości po Tatusiu (M byl na sztucznym mleku ale identycznie przybieral).

Nie jest jednak powiedziane, że tak też będzie i tym razem. To, że cyc spory nie oznacza, że pokarm w nim będzie.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Aga zdecydowanie nie jest. Ja karmiłam
pierwszego 10 mcy a drugiego 15. Obydwaj przez pierwsze pół roku na cycu tylko. Pierwszy na 97 centylu wzrostem, wagowo 50-75, a drugi dopiero teraz wskoczył na 3 z waga i wzrostem. Zawsze był poniżej. Grześ ważył 11 kg na półtora roku, Michał wazy teraz ma 2 lata4 mce
Dziękuje za miłe slowa.

Dołączam się do tych ćwiczących po. Nie mogę się juz doczekać a na początku mega ograniczenia po cc.
Dziś mąż wymyskil, że zrobi zdjęcia bierzni i wystawi, może ktoś kupi bo.. Nie mamy na nią miejsca! To prawda, zajmuje mi miejsce jadalniane w kuchni bo jest wielka ale.. Wiecie jak mi psychikę poprawiala.. A nogi jak poprawiły wygląd, smuklejsze etc..
Trochę się popłakałam to skończył temat.. Powiedziałam, że na nowym mieszkaniu pójdzie na strych, i tam będę biegać zresztą oni też korzystają, nawet mój 2 latek biega,,

Kurcze.. Lilith.. To może garazujcie ta bieżnie. Szkoda się jej pozbywać.
Ja bym chciała rollmasaz nabyć - ale to też dopiero po przeprowadzce.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga a wiesz, że nie wiem co to. Musze zobaczyć aż.
Szkoda, jeszcze nie byle jaka i jednak użyteczna, tylko nie przeze mnie teraz.
Kiedyś ja chciakam ja sprzedać to mąż się zapieral a teraz proszę..
Teraz juz ja zostawię, niech stoi ale na nowym domu niestety tylkomstrych. Jeszcze nie wiem jak ja tam wepchnie ale cóż, da sobie radę.
Idę zobaczyć tego masazera :)

Widzę ale cudoooo! Mąż by mnie zabił haha bo miejsca brak ale kiedyś.. Na tym strychu haha. Na szczęście na kwotę nie patrzyłam :p

Do góry