reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Mnie pytasz Morelko??
Taak! :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Połóż się, rozluznij i nad samym lonem powinnaś wyczuć, od 16 co mniej więcej 2 tyg unosi się do góry. Dałam kiedyś takie zdjęcie,
U nas nawet mąż kładąc rękę czuje ogromną różnice. Wtedy to się staje bardziej hmm rzeczywiste.

Tęczowa to czekamy na foteczki niecierpliwie :)

Dziewczyny piękne macie te brzuszki i wszystkie takie zgrabne :) jak tak czytam Z jakiej wagi startujecie i ile ważycie teraz to jestem nieco przerażona :) Ja zaczęłam z 62,5 ważę 63...co przy waszych +-50kg jest jakaś masakrą...

Fakt Po trzech latach spędzonych na siłowni moja tkanka mięśniowa Zdecydowanie się rozbudowała i przy 62 kg swobodnie zakładałam rozmiar 34... jednak nic nie poradzę że ja z tych które wolałyby widzieć efekty właśnie na wadze :)

Zawsze Mam kompleksy i chyba tego nie da rady się pozbyć :) teraz Najbardziej wkurza mnie mój mąż który śmieję się że mam piersi jak mleczarnie... Ale co fakt to fakt przez tak duży przyrost w biuście z bluzek w rozmiarze 36 przeszłym na 40 i Aż boję się co będzie dalej :p

Maziajka faktycznie malutki. Widać, ze ciazowy i zaokrąglony ale jak patrzeć na tc to taki drobniutki. Fajnie, że się w końcu pokazalas.

ZonaGraja pamiętam Twoja sylwetkę aż mi kopara opadła niesamowicie zgrabna kobieta jesteś. Tez mam fiola by waga pokazywała.. Ja zawsze się widzę grubsza niż jestem.. A to ze schodze z rozmiaru na niższy nie robi na mnie wrażenia. Teraz jednak musimy cieszyć się tym hak jest, patrz, lubimy ćwiczyć. Będziemy szaleć po porodzie i zniwu bedzemy wyglądać ekstra. Teraz wszystkie, bez względu na wagę czy budowę jesteśmy śliczne i piękne, jak kobiety w ciąży i to bez znaczenia czy mamy nową faldke czy np.wieksze odrosty. Jesteśmy szczesciary :)

Lilith no malutki mysle ze w tej ciazy w ogole malutka bede:-)

Zonograja ja tez duzy biust mam ale w ciazy mi nie urosl tylko jest bardziej jedrny .

Was tez do tej pory bola piersi?

010igov35ye70zfx.png

Bolą, bardziej niż wcześniej niestety..

Jeszcze nie wiadomo, może brzuszek potem wyskoczy i Cie zaskoczy hihi :)

reklama
ŻonaGraja tez pamiętam twoje zdjęcie i super zgrabna z ciebie babka. Nie można porównywać wagi bo i budowa inna i wzrost. Ja mam pewnie z 20 cm więcej niż niektóre dziewczyny tu piszące to przecież nie mogę ważyć 50 kg. Mięśnie tez więcej ważą a pisałaś ze ćwiczysz. Dziewczyny piękne brzuszki.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry