reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Maziajka kruszynka :)

Zonagraja co tam kg ważny rozm!!! Ja w głowie mam cały czas, ze jestem gruba. 2 latam temu ważyłam 24kg więcej i w głowie dalej sie tak widzę. Baby to jednak głupie :p
Cyc tez mnie boli. Sporo mi urósł. Znow nosze staniki właśnie z tej wysokiej wagi ;)

reklama
A ja jakoś nie zauważyłam bólu czy powiększenia piersi, dziwne. Co do wagi to ja ze 4 lata temu 20 kg więcej ważyłam i w poprzedniej i obecnej ciąży jest to ważne dla mnie żeby do niej nie dobić:-p Ale fakt faktem nadal się widzę w tej poprzedniej złej postaci.

Mnie nie bolą :)
Za to będąc w 16 tyg nadal mam parcie na pęcherz... zwłaszcza wieczorem jak wypiję wiecej wody... masakra - co 3 minuty chce mi się siku :| :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W ale to.parcie bedzie jeszcze wieksze:D ono nie minie:D

Lilirth no.moze tak byc:D jak mi apetyt wroci .

010igov35ye70zfx.png

Wiem! I to mnie przeraża! Skoro już teraz nie mogę wytrzymać, to później chyba zamieszkam w łazience... :) jak mam spacerować, jak ledwo wyjdę z domu i mam parcie :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z tym parciem to masakra. Idę do łazienki, za pół godziny to samo, mąż do mnie "-dopiero byłaś. A ja mu na to -byłam ale nie zrobiłam"
Ja ogólnie bardzo, bardzo rzadko chodziłam do toalety, a teraz wiem gdzie w galerii jest.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Z toaleta mam tak od początku ciąży.. Najgorzej nocą, nic się nie zmieniło wraz z wiekiem ciąży.. Wstaje co 1-1,5h w nocy, od 21 staram się pić minimalnie..
W poprzednich ciazach tez tak było a gdy brzuch urósł to co chwilkę w drodze musiałam toalety odwiedzać, masakra!!

Mi cycuchy tez urosły, teraz moze już tak nie bolą ale sa bardzo wrażliwe ;)
Przestancie z tą waga bo się załamie, ja waże ponad 70kg :0 nie chce myśleć jak to się skończy :p
A z siusianiem... staram się nie pić za dużo przed spaniem bo bardzo mi sie nie chce w nocy spod ciepłej kolderki wychodzic ale bywa różnie :p

reklama
Maziajka - piękny bąbelek [emoji5]

AAggAA - wybieram się z M do Poznania na Budme [emoji6]

Ilka - uff, ja też ponad 70. Wczoraj do mnie doszło, że pod koniec ciąży będę wyglądała jak 2 x aim [emoji6]

Z siusianiem nocnym nie mam jeszcze problemu - wstaje rzadko, i jak już to tylko raz. No ale ja o 5:00 i tak jestem już na obu nogach

Żonograja - Kochana, ja żebym mogła swoje cycki zapiac w koszule to muszę 42 zakładać, także luzik [emoji6].
Też mnie strasznie bolą i swedza - ale obecnie Palmers przynosi ulgę.

Zgrabniutka jesteś i tego się trzymaj!
Powiem Ci tak: jak ważyłam 53 -55 kg to byłam wklesla, nie płaska - wklesla. Przy 60-62 wyglądałam chudo. A najlepsza dla mojego wyglądu waga to 65.
Wiadomo... większość wolałaby widzieć na wadze 50, ale.. Budowa ciała, kości a kg to inna bajka.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry