reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Kasiulka, przyłączam się do ochów i achów nad Twoja przemianą. Ale najbardziej podziwiam, że uda Ci się utrzymać figurę. Ja schudłam przed ślubem 15 kg, głównie dzięki ćwiczeniom, bo zawsze starałam się zdrowo odżywiać. Niestety gdy przestałam ćwiczyć w półtora roku prawie wszystko wróciło :( Także również zapisuję się na ćwiczenia po porodzie :p

Dziękuje kochane, ale widzicie ze jeszcze byłam dość mocno obtluzczona. Dokończę kiedyś to co zaczelam.
Ika no właśnie tak czasem dziewczyny przerywają. A ja poczułam znów swój żywioł czyli sport. Czekałam tylko kiedy na matę mogę fiknac. Bywaly dni kiedy mi sie nie chciało.. ale mało kiedy odpuszczałam

Ostatnia edycja:
Piękna przemiana kasiulka,jeśli można wiedzieć co cwiczylas?
Ja wstawiam foty,15 +4,jak na ten tydzień wydaje mi się brzuch już duży,ale przy 4 ciąży pewnie Tak jest,tam w środku wszystko już luźne[emoji6]
1485242351-aaaaaa.jpeg
1485242381-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tea - ładny brzusio [emoji5].
Z tymi związkami pomiędzy kolejnymi ciążami a brzuszkiem, to bywa różnie [emoji5].
Ja napewno teraz szybciej brzucha dostałam niż za 1 razem, także coś w tym jest [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Tea duży, ale ledwo co urodziłaś ;)

Ja bardzo lubię chodakowska. Zaczynałam
od tego co jest na yt. A pózniej kupowałam sobie nowe. Pokochalam płytę sukces i bikini. Ostatnia która kupiłam to rewolucja i ona mniej mi sie podobala. Trochę biegałam maks 10 km. Codziennie (ćwiczyłam. 5-6 razy w tygodniu) co innego. Z tych na yt to bardzo lubię turbo spalanie

reklama
Do góry