reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Kasiulka - najmniejszy brzuszek w trzeciej [emoji3], ale wszystkie trzy równie piękne [emoji4].
Kobieto - z Tobą nasze ciąże ekspresowo płyną [emoji6]. Już 19 tc - szok! Zaraz połówka trzasnie [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny macie piekne brzuszki!!
Kasiulka tez mi sie wydaje, ze w tej ciazy najmniejszy :) moze dlatego, ze dziewczynka
A co do rajstop to ja w ogole tez nie chodze, u nas cały czas zimno strasznie, zreszta nie chce mi sie nawet ładnie ubierac, ubieram tylko to w co sie mieszcze i w czym jestem w stanie ukryc ciaze, a sukienki podkreslaja jednak.

Kasiulka no widać tluszczykowa różnice. Dlatego teraz najmniejszy?
Jesteś jednak jedna z tych nielicznych osób które są pięknie nieważne ile ważą. Mam taka ciocie, czy 60, czy 80 i tak super wygląda.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

1484654866-aaaaaa.jpeg

Aktualnie 14+1 :)

1484654893-aaaaaa.jpeg

7 lat temu 14+1 :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Mniej tyje. W 1 ciąży obżerałam się na potęgę. Młoda 23 lata dużo fast foodów - mała świadomość zdrowia. Teraz 7 lat starsza i mądrzejsza :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Piękne te wasze brzuszki,jakie różne,jak wyzdrowieje też biorę się za foty bo dawno już nie robiłam,kasiulka piękna kobietka z Ciebie i super fryzurka

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka widać różnicę. Obecny brzuszek faktycznie najmniejszy ale też najzgrabniejszy.

Morela wow, tak samo i jak po tle różnice widać. Musze swoje odkopac :)

reklama
Do góry