reklama
Morela rajtki ciążowe, jak getry mam. Super na brzuch kladziesz, wysoko.
Kasiulka nie mogłabym mieć w większym rozmiarze bo by się zsuwal.. Wiem o co chodzi Ci z ta sukienka.
Kika dokładnie tak. Kupiłam w zapasie juz kilka na lato z tego powodu, szczególnie ze pozazdroscilam dziewczynom jak się tu w kiecach prezentowały. Teraz pozostał problem co na górę,,
Kasiulka nie mogłabym mieć w większym rozmiarze bo by się zsuwal.. Wiem o co chodzi Ci z ta sukienka.
Kika dokładnie tak. Kupiłam w zapasie juz kilka na lato z tego powodu, szczególnie ze pozazdroscilam dziewczynom jak się tu w kiecach prezentowały. Teraz pozostał problem co na górę,,
aha83
kwietniówka '09
Aha - chudzinko Ty [emoji5]. Brzusio ślicznie zarysowany [emoji4].
Dobrze, ze napisałaś o tym granacie i kropeczkach [emoji6][emoji3].
Ale i tak pomimo ciemnych kolorów, buzię masz bardzo promienna - i tak trzymaj [emoji3]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale i tak pomimo ciemnych kolorów, buzię masz bardzo promienna - i tak trzymaj [emoji3]
Aha ślicznie wygladasz i pieknie usmiechnieta a brzusio widac ze to domek dla malucha super
Faktycznie dopatruje sie kropek na sukience
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie dopatruje sie kropek na sukience
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
aha83
kwietniówka '09
Aga w świetle dziennym kolor taki heheheAha - chudzinko Ty [emoji5]. Brzusio ślicznie zarysowany [emoji4].
reklama
Podziel się: