reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

A ja wygrzebalam swoje zdjęcie z pierwszej ciąży.. Zdjęcie jakoś z początku 9miesiaca... O punchline widać bardzo na buzi... Ciekawa jestem jak to będzie tym razem... Sporo walczyłem by po ciąży ogarnąć trochę te skórę na brzuchu... I boję się co będzie teraz... Wiem że zdrowie dziecka najważniejsze, ale nie chciałabym przeżywać takiego załamania swoim wyglądem, jak po pierwszym dziecku :)

Załączniki

• 10876.jpg
    10876.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 160
reklama
Popuchnieta??
Poczekaj aż wrzucę swoje z 7m.. Wszyscy mówili, że wyglądam jak ruska pijaczka.. Ile dni przeplakalam to wiem tylko ja,,

Dobra, mam cześć.

Pociesze Was.. To są zdjęcia mnie z 1 ciąży. Brzuch miałam ogromny megaaaa. Przytyłam do 43tc 15kg ale jak popuchlam..
Zdjęcia akurat z 7m! Bo nie mam ty starszych.. I dla porównania zdjęcie po 10m a byłam po cc, wiec widać, że większość zeszła sama.

DSC_0543.JPG
Zdjęcie(48).jpg
Zdjęcie(43).jpg
Zdjęcie(46).jpg

A teraz po 10m.
Zdjęcia-0021.jpg

Załączniki

• DSC_0543.JPG
    DSC_0543.JPG
    554,8 KB · Wyświetleń: 603
  • Zdjęcie(48).jpg
    Zdjęcie(48).jpg
    135,6 KB · Wyświetleń: 565
  • Zdjęcie(43).jpg
    Zdjęcie(43).jpg
    103,2 KB · Wyświetleń: 559
  • Zdjęcie(46).jpg
    Zdjęcie(46).jpg
    143,8 KB · Wyświetleń: 610
  • Zdjęcia-0021.jpg
    Zdjęcia-0021.jpg
    218,2 KB · Wyświetleń: 573
Matko Boska lilith szok jaka roznica!! Strasznie szybko Ci to poszlo a bylas na.prawde duza.Choc nozki i raczki i tak zgrabne[emoji14]

010igov35ye70zfx.png

Lilith! Uśmiałam sie o ruskiej pijaczce!!! Poprawiłaś mi parszywy juz i tak wieczór! Chodzi mi o oczywiście o określenie.
Brzuch faktycznie wielgachny, ale zdjęcia tez czasem nie oddają prawdy!
Z kolei zdjęcie po, to dla mnie jeden wielki szok!

Lilith - nadal nie mogę się pozbierać po Twoich zdjęciach.. Moja koleżanka miała taki brzuszek przy bliźniakach :-o. I na buzce totalnie inna osóbka.
Wielki szacun dla Ciebie, Twoich genów, i działania "po".

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Zonagraja normalnie wyglądałaś jak każda w 9mcu
Ale Lilth u Ciebie szacun, faktycznie masz duże brzuchy, aż nieprawdopodobne ze dochodzisz pózniej do takiej formy. Jestem pod wrażeniem

Żonograja - dokładnie - wyglądałas całkiem normalnie jak na 9 mc. Ja w tym czasie chyba nawet (napewno) większy brzucholek miałam. I w ogóle cała byłam spuchnieta - buzia, ręce, nogi.
Po porodzie wszystko zeszło.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith wow!!!!! Po 1sze to mialas ogromny brzuch, chyba nigdy nie widzialam takiego wielkiego przy pojedynczej ciazy, nawet moja kolezanka z blizniakami takiego nie miala. Niesamowita roznica faktycznie na buzi w ciazy i po ciazy. Kolejna sprawa widac, ze włozylas multum pracy w wycwiczenie brzucha po tak wielkiej ciazy szacun!!!

A co do opuchniecia to ja nie mam zadnych zdjec, ale wierzcie mi przy ciezkiej gestozie jaka mialam wygladałam jak banka, nie moglam stanac na stopy bo były nawet od spodu strasznie opuchniete...rodzinka jak mnie zobaczyla w szpitalu to wszyscy przerazeni- z twarzy jak chomik doslownie, nawet rece przy nadgarstkach opuchniete, szyi nie mialam, oczka to mi ledwo wystawały z policzków :D na szczescie szybko to zeszło :)

Do góry