reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Hmm no chyba, że bym kupiła jakieś rozmiar większe. A jakieś polecacie z jakiejś konkretnej firmy żeby nie były takie mocno obciskające w pasie?
Wiem to zabawne , że dorosła kobieta pyta o takie rzeczy ale ja na prawdę nie znoszę rajstop [emoji14] a teraz w ciąży to już w ogóle a w sukienkach chciałabym czasem pochodzić
Wiem to zabawne , że dorosła kobieta pyta o takie rzeczy ale ja na prawdę nie znoszę rajstop [emoji14] a teraz w ciąży to już w ogóle a w sukienkach chciałabym czasem pochodzić
Lilith Kasiulka pieknie wygladacie.
Rajstopy polecam ciazowe sa super ja mam takie grube na zime z hm fajne
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Rajstopy polecam ciazowe sa super ja mam takie grube na zime z hm fajne
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Morela ja noszę czarne rajstopy z f&f są długie i naciagam tam gdzie mi wygodnie, polecam szczególnie osobom wysokim. Mam prawie 180 cm wzrostu i to jedne z nielicznych rajstop z długimi nogawkami i do tego są tanie .
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
kika333
Aktywna w BB
Lilith piekny brzusio
Kasiulka sukienka bedzie w sam raz teraz faktycznie za bardzo opięta. Fason uroczy bardzo mi sie podobaja takie sukienki
Ja w ciazy tez bardzo lubie sukienki co trzeba ukryc to zamaskuja a co podkreslic to podkreslą tylko ostatnio przez te mrozy przerzucilam sie na spodnie bo w dupe w rajtkach zimno
Kasiulka sukienka bedzie w sam raz teraz faktycznie za bardzo opięta. Fason uroczy bardzo mi sie podobaja takie sukienki
Ja w ciazy tez bardzo lubie sukienki co trzeba ukryc to zamaskuja a co podkreslic to podkreslą tylko ostatnio przez te mrozy przerzucilam sie na spodnie bo w dupe w rajtkach zimno
reklama
aha83
kwietniówka '09
Rajstopy mam jedne ciążowe gatta a reszta to chyba z kaapahl i mi narazie idealnie na brzuch wchodzą.
Tak jak Kasiulka noszę tylko czarne grube. ..wiosną latem bez rajstop [emoji6]
Tak jak Kasiulka noszę tylko czarne grube. ..wiosną latem bez rajstop [emoji6]
Podziel się: