reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Morela ja nie chodze w ogole w rajstopach.
Wiem ze sa ciazowe.
Poki co dostalam wczoraj leginy ciazowe sa superr:D

010igov35ye70zfx.png

reklama
Ja z natury nie lubię rajstop ale jakbym miała do sukienki założyć to chyba sobie jedne sprawie ciążowe.

A Ty wtedy w leginsach pod sukienką chodzisz?

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Hmm no chyba, że bym kupiła jakieś rozmiar większe. A jakieś polecacie z jakiejś konkretnej firmy żeby nie były takie mocno obciskające w pasie?

Wiem to zabawne , że dorosła kobieta pyta o takie rzeczy ale ja na prawdę nie znoszę rajstop [emoji14] a teraz w ciąży to już w ogóle a w sukienkach chciałabym czasem pochodzić :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Ja teraz w ogóle nie mam motywacji się ubrać lepiej :( rano to kurtka i 35 min tramwaju po czym od razu się w całości przebieram... Więc nikt by nawet nie zobaczył co mam na sobie.... :( A ostatnio bardzo rzadko gdzieś wychodzę po pracy

Morela ja noszę czarne rajstopy z f&f są długie i naciagam tam gdzie mi wygodnie, polecam szczególnie osobom wysokim. Mam prawie 180 cm wzrostu i to jedne z nielicznych rajstop z długimi nogawkami i do tego są tanie :).

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith piekny brzusio :)
Kasiulka sukienka bedzie w sam raz teraz faktycznie za bardzo opięta. Fason uroczy bardzo mi sie podobaja takie sukienki
Ja w ciazy tez bardzo lubie sukienki co trzeba ukryc to zamaskuja a co podkreslic to podkreslą :) tylko ostatnio przez te mrozy przerzucilam sie na spodnie bo w dupe w rajtkach zimno

reklama
Rajstopy mam jedne ciążowe gatta a reszta to chyba z kaapahl i mi narazie idealnie na brzuch wchodzą.

Tak jak Kasiulka noszę tylko czarne grube. ..wiosną latem bez rajstop [emoji6]

Do góry