reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Rosniemy,rosniemy,ja nadal nie mogę się nadziwić jakie niektóre brzuszki są malutkie
Kasiulka brzuszki podobne ale Ty kochana miesiąc do przodu jesteś :-)
Wendy super,ciekawe która pierwsza się rozpakuje :-)
Ja czuje że te 6 kg to poszło w brzuch i boczki a mogłoby trochę w pupę iść bo plaskodupie niestety mam,heh.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tea pewnie ja bo to cc wiec licze na 17.07 [emoji4]jak.lekarka na urlopie nie bedzie w tym czasie.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Przejrzałam wszystkie brzuszki i piękne są [emoji173] lilith ty chyba przebijasz wszystko :D masz tak cudną pileczke ze nie moge sie nadziwić [emoji7] Kasiulka jak zawsze bije od ciebie taka energia az czuc wiosne:p pieknie wygladasz i super brzuszek :D
Kazdej z nas ciąża sluzy i rosną tylko brzuszki :D
Ola.W - jak wydawało mi sie ze nasze brzuszki sa podobne to teraz chyba twój jest bardziej taki w szpic taka pileczka fajna a mój chyba taki rozlazły sie zrobil haha a te kg to wgl nie widać :D u mnie 5.2 kg na plusie,ale co sie dziwić jak sobie dogadzam [emoji23]
Tymuniek super sesja [emoji41]
Maziajka , tea tez cudne brzucholki [emoji8]
Morelka - nono rosniecie [emoji123] cudnie[emoji14]
A to mój dzisiaj 24+0

1489666822450.jpg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1489666822450.jpg
    1489666822450.jpg
    53 KB · Wyświetleń: 420
Och dziewczyny jakie wy szczuplutkie jesteście mam nadzieję że moje nawyki żywieniowe zostaną u mnie na wieczność:)

Nie no Megan, moj jest przede wszystkim większy niz Twoj :)
Swoja droga na tym zdjeciu wygladasz duuuuuuzo szczupłej niz na poprzednich!!! Pieknie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty tez jestes drobniutka i masz fajny maly brzuszek ale widze różnice jak ci sie kształt zmienił ! :D to fajnie ze wygladam szczuplej mimo tych nowych kg [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moim zdaniem Megan brzuszek zrobił się bardziej widoczny i widać gołym okiem, że ciążowy. Masz się czym chwalić :) świetnie wyglądasz!

Do góry