reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Rosniemy,rosniemy,ja nadal nie mogę się nadziwić jakie niektóre brzuszki są malutkie
Kasiulka brzuszki podobne ale Ty kochana miesiąc do przodu jesteś :-)
Wendy super,ciekawe która pierwsza się rozpakuje :-)
Ja czuje że te 6 kg to poszło w brzuch i boczki a mogłoby trochę w pupę iść bo plaskodupie niestety mam,heh.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tea pewnie ja bo to cc wiec licze na 17.07 [emoji4]jak.lekarka na urlopie nie bedzie w tym czasie.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Przejrzałam wszystkie brzuszki i piękne są [emoji173] lilith ty chyba przebijasz wszystko :D masz tak cudną pileczke ze nie moge sie nadziwić [emoji7] Kasiulka jak zawsze bije od ciebie taka energia az czuc wiosne:p pieknie wygladasz i super brzuszek :D
Kazdej z nas ciąża sluzy i rosną tylko brzuszki :D
Ola.W - jak wydawało mi sie ze nasze brzuszki sa podobne to teraz chyba twój jest bardziej taki w szpic taka pileczka fajna a mój chyba taki rozlazły sie zrobil haha a te kg to wgl nie widać :D u mnie 5.2 kg na plusie,ale co sie dziwić jak sobie dogadzam [emoji23]
Tymuniek super sesja [emoji41]
Maziajka , tea tez cudne brzucholki [emoji8]
Morelka - nono rosniecie [emoji123] cudnie[emoji14]
A to mój dzisiaj 24+0

1489666822450.jpg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1489666822450.jpg
    1489666822450.jpg
    53 KB · Wyświetleń: 423
Och dziewczyny jakie wy szczuplutkie jesteście mam nadzieję że moje nawyki żywieniowe zostaną u mnie na wieczność:)

Nie no Megan, moj jest przede wszystkim większy niz Twoj :)
Swoja droga na tym zdjeciu wygladasz duuuuuuzo szczupłej niz na poprzednich!!! Pieknie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty tez jestes drobniutka i masz fajny maly brzuszek ale widze różnice jak ci sie kształt zmienił ! :D to fajnie ze wygladam szczuplej mimo tych nowych kg [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moim zdaniem Megan brzuszek zrobił się bardziej widoczny i widać gołym okiem, że ciążowy. Masz się czym chwalić :) świetnie wyglądasz!

Do góry