Tea pewnie ja bo to cc wiec licze na 17.07 [emoji4]jak.lekarka na urlopie nie bedzie w tym czasie.Rosniemy,rosniemy,ja nadal nie mogę się nadziwić jakie niektóre brzuszki są malutkie
Kasiulka brzuszki podobne ale Ty kochana miesiąc do przodu jesteś :-)
Wendy super,ciekawe która pierwsza się rozpakuje :-)
Ja czuje że te 6 kg to poszło w brzuch i boczki a mogłoby trochę w pupę iść bo plaskodupie niestety mam,heh.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Przejrzałam wszystkie brzuszki i piękne są [emoji173] lilith ty chyba przebijasz wszystko masz tak cudną pileczke ze nie moge sie nadziwić [emoji7] Kasiulka jak zawsze bije od ciebie taka energia az czuc wiosne pieknie wygladasz i super brzuszek
Kazdej z nas ciąża sluzy i rosną tylko brzuszki
Ola.W - jak wydawało mi sie ze nasze brzuszki sa podobne to teraz chyba twój jest bardziej taki w szpic taka pileczka fajna a mój chyba taki rozlazły sie zrobil haha a te kg to wgl nie widać u mnie 5.2 kg na plusie,ale co sie dziwić jak sobie dogadzam [emoji23]
Tymuniek super sesja [emoji41]
Maziajka , tea tez cudne brzucholki [emoji8]
Morelka - nono rosniecie [emoji123] cudnie[emoji14]
A to mój dzisiaj 24+0
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kazdej z nas ciąża sluzy i rosną tylko brzuszki
Ola.W - jak wydawało mi sie ze nasze brzuszki sa podobne to teraz chyba twój jest bardziej taki w szpic taka pileczka fajna a mój chyba taki rozlazły sie zrobil haha a te kg to wgl nie widać u mnie 5.2 kg na plusie,ale co sie dziwić jak sobie dogadzam [emoji23]
Tymuniek super sesja [emoji41]
Maziajka , tea tez cudne brzucholki [emoji8]
Morelka - nono rosniecie [emoji123] cudnie[emoji14]
A to mój dzisiaj 24+0
Załączniki
pumelova
Fanka BB :)
Dziękuje pumelova ja wlasnie bylam w szoku jak stanęlam wczoraj na wadze, ze w 2 tyg mi przybyło 1.2 kg ale skoro ich nie widać to niech sobie powoli przybawają
Nie no Megan, moj jest przede wszystkim większy niz Twoj
Swoja droga na tym zdjeciu wygladasz duuuuuuzo szczupłej niz na poprzednich!!! Pieknie!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Swoja droga na tym zdjeciu wygladasz duuuuuuzo szczupłej niz na poprzednich!!! Pieknie!
Ty tez jestes drobniutka i masz fajny maly brzuszek ale widze różnice jak ci sie kształt zmienił ! to fajnie ze wygladam szczuplej mimo tych nowych kg [emoji173]Nie no Megan, moj jest przede wszystkim większy niz Twoj
reklama
Podziel się: