reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Megan sliczny Domek Dominika:-)

Tymuniek piekna pamiatka:-)

010igov35ye70zfx.png

Mi za to tak :p gdzie Ty miescisz te maluszki? Brzuszek pięknie ciążowy ale powiedz, już pepek wystaje tak wcześnie? Macica przecie niżej jest. Czy źle widzę?

reklama
Dziękuję:)
No jakoś dają radę-w pracy wczoraj byli w szoku że to już 5 miesiac-nie mogli uwierzyć że taki maly-koleżanka z jednym wyglądala jakby miała czworaczki:D
Lilith dobrze widzisz pępek wystaje już od dwóch miesięcy ale to chyba pamiątka po córci-z nią pod koniec miesiąca wyskoczył i już taka moja uroda :(
A w pierwszej ciazy to dopiero pod koniec 6 a może i w połowie 7 taki mialam-w pracy i poza nią nie wszyscy wiedzieli że w ciąży jestem-dopiero jak z wózkiem wyszlam:D

Do góry