reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Maziajka, Tea jee śliczne brzuszki :D
mój mierze i stoi w miejscu 83cm koleżanka mi dzisiaj powiedziała, że ona taki brzuch jak ja miała w 2 miesiacu hehe ;)

reklama
Dziekuje dziewuszku:-)

010igov35ye70zfx.png

Lilith Ty jak zawsze sliczna ciazowa pileczka jak doklejona[emoji7]
Aim rosnie rosnie zobaczymy jak bedzie za miesiac pewnie tez pilka sie zrobi.
Maziajka Ty to ewenement brzuszek jest a tylko kg.
Tea super brzusio mamy ten sam tydz i dzien [emoji5] i brzuszki chyba podobne ja ciagle jak miotla wygladam to nawet fotki joe robie sobie .

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

AIM jak dziewczyny piszą, będzie piękna piłeczka i juz ładnego kształtu nabiera, nic nie jest rozlane :)

Maziajka ale Ty szczuplutka i niesamowicie się zaokraglilyscie w porównaniu do ostatniego zdjęcia.

Tea brzuszek ładnie się prezentuje, tez taka kuleczka ładniutka :p

Wendy ta Ty jak miotla!? Gdybym nie wiedziala jaka sliczna jestes moze bym uwierzyla!sciemnaro:p
A co do.kg to wlasnie w brzuch idzie tylko.oby tak dalej !:d spodnie mam sprzed ciazy na sobie.

Lilith no rosroslo sie co nie co kurtki jeszcze 2-3 dni i nie dopne a nie dawno luz byl.

Tea cudnie wygladasz i ta kuchnia cudowna:-)

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry