reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Maziajka, Tea jee śliczne brzuszki :D
mój mierze i stoi w miejscu 83cm koleżanka mi dzisiaj powiedziała, że ona taki brzuch jak ja miała w 2 miesiacu hehe ;)

reklama
Dziekuje dziewuszku:-)

010igov35ye70zfx.png

Lilith Ty jak zawsze sliczna ciazowa pileczka jak doklejona[emoji7]
Aim rosnie rosnie zobaczymy jak bedzie za miesiac pewnie tez pilka sie zrobi.
Maziajka Ty to ewenement brzuszek jest a tylko kg.
Tea super brzusio mamy ten sam tydz i dzien [emoji5] i brzuszki chyba podobne ja ciagle jak miotla wygladam to nawet fotki joe robie sobie .

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

AIM jak dziewczyny piszą, będzie piękna piłeczka i juz ładnego kształtu nabiera, nic nie jest rozlane :)

Maziajka ale Ty szczuplutka i niesamowicie się zaokraglilyscie w porównaniu do ostatniego zdjęcia.

Tea brzuszek ładnie się prezentuje, tez taka kuleczka ładniutka :p

Wendy ta Ty jak miotla!? Gdybym nie wiedziala jaka sliczna jestes moze bym uwierzyla!sciemnaro:p
A co do.kg to wlasnie w brzuch idzie tylko.oby tak dalej !:d spodnie mam sprzed ciazy na sobie.

Lilith no rosroslo sie co nie co kurtki jeszcze 2-3 dni i nie dopne a nie dawno luz byl.

Tea cudnie wygladasz i ta kuchnia cudowna:-)

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry