reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Lilith dokladnie sie sprawdza tylko ze wtedy mialam tez dupsko duze ramiona i w ogole teraz ten brzuch inny jest ale pewnie to tez od polozenia zalezy bo Jas lezal glowkowo caly czas a tutaj jest szerszy jakby a nizej, a wtedy wyzszy taka pileczka bardziej.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Słoneczne dzień dobry Brzuszki[emoji3]

Dziś zaczynamy 24 tydzień, jest 3,5kg na plusie.
W brzuszku 85 cm na czczo.
Niby nie przybyło cm, ale mała się inaczej układa i wreszcie coś zaczyna być widać[emoji7][emoji7]

1489645113-aaaaaa.jpeg
1489645135-aaaaaa.jpeg
1489645156-aaaaaa.jpeg

Udanego dnia[emoji5][emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś zaczyna rosnąć :D fajne kapcie!
Jest nawet mistrz drugiego planu [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Rosniemy,rosniemy,ja nadal nie mogę się nadziwić jakie niektóre brzuszki są malutkie
Kasiulka brzuszki podobne ale Ty kochana miesiąc do przodu jesteś :-)
Wendy super,ciekawe która pierwsza się rozpakuje :-)
Ja czuje że te 6 kg to poszło w brzuch i boczki a mogłoby trochę w pupę iść bo plaskodupie niestety mam,heh.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczne brzuszki, u niektórych takie malusie ;) w sobotę spotkałam kumpele która ma termin na 4 lipca ja na 25i u niej w ogóle nie widać ciąży, no może troszeczkę brzusio zaokrąglony, ale dużo zależy od budowy. Ja pod koniec każdej ciąży wyglądam jak wieloryb :D smarujcie brzuszki bo mój wygląda okropnie ;( zaniedbałam w pierwszej ciąży i mam rozstępów mnóstwo:) zazdroszczę gładkich
brzusiów :)

Lilith, śliczną masz piłkę! I jeśli Ty miałaś przed ciążą 84 w biodrach, to mega chudzinka z Ciebie! Zdjęcie bokiem, ale chyba z przodu jeszcze zarys talii widać, no nie? :)

Maziajka, piękna ciążówka z Ciebie :) Tylko w opiętych sukienkach chodzić i się chwalić!

Tea, super wyglądasz! Jeśli to jest Twój domowy look, to spadniemy z krzeseł, jak wrzucisz wieczorowy ;)

Patuszka, jeszcze dość mały, choć już widać, że ciąża :)

Wszystkie jesteście piękne Mamuśki! :*

reklama
Do góry