Lilith dokladnie sie sprawdza tylko ze wtedy mialam tez dupsko duze ramiona i w ogole teraz ten brzuch inny jest ale pewnie to tez od polozenia zalezy bo Jas lezal glowkowo caly czas a tutaj jest szerszy jakby a nizej, a wtedy wyzszy taka pileczka bardziej.
reklama
Patuszka89
Fanka BB :)
Słoneczne dzień dobry Brzuszki[emoji3]
Dziś zaczynamy 24 tydzień, jest 3,5kg na plusie.
W brzuszku 85 cm na czczo.
Niby nie przybyło cm, ale mała się inaczej układa i wreszcie coś zaczyna być widać[emoji7][emoji7]
Udanego dnia[emoji5][emoji4]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Niby nie przybyło cm, ale mała się inaczej układa i wreszcie coś zaczyna być widać[emoji7][emoji7]
pumelova
Coś zaczyna rosnąć fajne kapcie!Słoneczne dzień dobry Brzuszki[emoji3]
Jest nawet mistrz drugiego planu [emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
tea80
Rosniemy,rosniemy,ja nadal nie mogę się nadziwić jakie niektóre brzuszki są malutkie
Kasiulka brzuszki podobne ale Ty kochana miesiąc do przodu jesteś :-)
Wendy super,ciekawe która pierwsza się rozpakuje :-)
Ja czuje że te 6 kg to poszło w brzuch i boczki a mogłoby trochę w pupę iść bo plaskodupie niestety mam,heh.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiulka brzuszki podobne ale Ty kochana miesiąc do przodu jesteś :-)
Wendy super,ciekawe która pierwsza się rozpakuje :-)
Ja czuje że te 6 kg to poszło w brzuch i boczki a mogłoby trochę w pupę iść bo plaskodupie niestety mam,heh.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
paninka87
Śliczne brzuszki, u niektórych takie malusie w sobotę spotkałam kumpele która ma termin na 4 lipca ja na 25i u niej w ogóle nie widać ciąży, no może troszeczkę brzusio zaokrąglony, ale dużo zależy od budowy. Ja pod koniec każdej ciąży wyglądam jak wieloryb smarujcie brzuszki bo mój wygląda okropnie ;( zaniedbałam w pierwszej ciąży i mam rozstępów mnóstwo zazdroszczę gładkich
brzusiów
brzusiów
sylver80
Lilith, śliczną masz piłkę! I jeśli Ty miałaś przed ciążą 84 w biodrach, to mega chudzinka z Ciebie! Zdjęcie bokiem, ale chyba z przodu jeszcze zarys talii widać, no nie?
Maziajka, piękna ciążówka z Ciebie Tylko w opiętych sukienkach chodzić i się chwalić!
Tea, super wyglądasz! Jeśli to jest Twój domowy look, to spadniemy z krzeseł, jak wrzucisz wieczorowy
Patuszka, jeszcze dość mały, choć już widać, że ciąża
Wszystkie jesteście piękne Mamuśki! :*
Maziajka, piękna ciążówka z Ciebie Tylko w opiętych sukienkach chodzić i się chwalić!
Tea, super wyglądasz! Jeśli to jest Twój domowy look, to spadniemy z krzeseł, jak wrzucisz wieczorowy
Patuszka, jeszcze dość mały, choć już widać, że ciąża
Wszystkie jesteście piękne Mamuśki! :*
reklama
Podziel się: