reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Aim wygladasz, jakbys za duzo zjadła :D ale przynajmniej nareszcie widac zmianę w stosunku do poprzednich zdjec :)

Lilith- woooooowww! Dołączam sie do pytania o kręgosłup ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale macie piękne brzuszki :) tez miałam byc lipcóweczką, ale los chciał inaczej.
W każdym razie milo popatrzyć na wasze piłeczki :) roślnijcie zdrowo :)

Megan no ładnie juz widać :)

Maziajka super :)

Lilith woow super brzuszek :)

Aim no powoli się zaokraglasz, ładnie :)

Integral właśnie wczoraj zdalam sobie sprawę, że nie widzę już żeby się ogolic :p

I dziś zaczynamy 20 tydzień:blink:

Załączniki

• 20170303_122502-1.jpg
    20170303_122502-1.jpg
    722,3 KB · Wyświetleń: 137
Lilith Twoj brzuszek jest naprawde niesamowity! U mnie taki był na koncowce ciazy, ale naprawde sliczny kształt, taki bardzooo ciazowy :)

Megan cos juz zaczyna byc widac:D

Aim jak dla mnie to Twoj brzuch wyglada jakbys duzo zjadła, obstawiam, ze nie predko Ci ktos miejsce w tramwaju ustapi haha ;)

Maziajka sliczny okragły brzuszek ;)

Chybra w sam raz na ten etap, moj tez mniej wiecej jest taki, tez jestem w 20 tc

reklama
Do góry