reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Aim wygladasz, jakbys za duzo zjadła :D ale przynajmniej nareszcie widac zmianę w stosunku do poprzednich zdjec :)

Lilith- woooooowww! Dołączam sie do pytania o kręgosłup ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale macie piękne brzuszki :) tez miałam byc lipcóweczką, ale los chciał inaczej.
W każdym razie milo popatrzyć na wasze piłeczki :) roślnijcie zdrowo :)

Megan no ładnie juz widać :)

Maziajka super :)

Lilith woow super brzuszek :)

Aim no powoli się zaokraglasz, ładnie :)

Integral właśnie wczoraj zdalam sobie sprawę, że nie widzę już żeby się ogolic :p

I dziś zaczynamy 20 tydzień:blink:

Załączniki

• 20170303_122502-1.jpg
    20170303_122502-1.jpg
    722,3 KB · Wyświetleń: 135
Lilith Twoj brzuszek jest naprawde niesamowity! U mnie taki był na koncowce ciazy, ale naprawde sliczny kształt, taki bardzooo ciazowy :)

Megan cos juz zaczyna byc widac:D

Aim jak dla mnie to Twoj brzuch wyglada jakbys duzo zjadła, obstawiam, ze nie predko Ci ktos miejsce w tramwaju ustapi haha ;)

Maziajka sliczny okragły brzuszek ;)

Chybra w sam raz na ten etap, moj tez mniej wiecej jest taki, tez jestem w 20 tc

reklama
Do góry