reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Maziajka - dziekuje :D ty również masz piękny brzuszek , taki już bardzo ciążowy [emoji173]
Ja też kocham lumpki , chociaż jak bylam jeszcze troszke mlodsza to mój mlody glupiutki rozumek uznawał chodzenie do ciuszka za obciachowe:D na szczescie mama mnie tak wkrecila , że dzieki jej za to :D wiadomo tez ze nie kazdy lumpek jest spoko ale nie spodziewałam sie ze tyle jest teraz takich gdzie sa bardzo dobrej jakosci ubrania i bardzo duzo z takich znanych sklepów i markowych[emoji14]
Widzialam kiedys babeczke która przyszła z jakas stylistką chyba i co chwile wyciagala jakas rzecz gdzie od razu wiedziała ze jest to bardzo cenna rzecz haha :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan ja tu kiedys pisalam ze chodze do lumpka.do_Oswiecimia w ktorym ubiera sie maz naszej Pani premier:D
I tez nie raz widzialam tam takie"pancie" w zyciu bym nie powiedziala ze takie osoby ubieraja sie w lumpie.

010igov35ye70zfx.png

Megan rośnie brzuszek u Ciebie, pięknie się prezentujesz!
Też mam takie portki ale w kolorze ciemnej zieleni :) gdzieś mam nawet stare zdjęcie.

Maziajka gdzie masz brzuszek? Juz powinien bardziej wysokoczyc, nie mierzysz się, co??

Maziajka - teraz cos kojarze , że wlasnie pisalaś:D i racja , duzo takich panienek chodzi po ciuszkach:D

Lilith - dziękuje bardzo , wyskoczył tak nagle :D ale u ciebie hohoho jaka cudna piłeczka :D pieknie wyglądasz :D az jestem ciekawa co to bedzie pod koniec [emoji173]
Aga_k_m - czekałam aż troche wsytrzeli i sie doczekalam:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith - jesteś dla mnie fenomenem, wiesz? [emoji5].
Nie mogę wyjść z podziwu - Twój brzusio jest meeeegasny [emoji3][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry