reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Maziajka - dziekuje :D ty również masz piękny brzuszek , taki już bardzo ciążowy [emoji173]
Ja też kocham lumpki , chociaż jak bylam jeszcze troszke mlodsza to mój mlody glupiutki rozumek uznawał chodzenie do ciuszka za obciachowe:D na szczescie mama mnie tak wkrecila , że dzieki jej za to :D wiadomo tez ze nie kazdy lumpek jest spoko ale nie spodziewałam sie ze tyle jest teraz takich gdzie sa bardzo dobrej jakosci ubrania i bardzo duzo z takich znanych sklepów i markowych[emoji14]
Widzialam kiedys babeczke która przyszła z jakas stylistką chyba i co chwile wyciagala jakas rzecz gdzie od razu wiedziała ze jest to bardzo cenna rzecz haha :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan ja tu kiedys pisalam ze chodze do lumpka.do_Oswiecimia w ktorym ubiera sie maz naszej Pani premier:D
I tez nie raz widzialam tam takie"pancie" w zyciu bym nie powiedziala ze takie osoby ubieraja sie w lumpie.

010igov35ye70zfx.png

Megan rośnie brzuszek u Ciebie, pięknie się prezentujesz!
Też mam takie portki ale w kolorze ciemnej zieleni :) gdzieś mam nawet stare zdjęcie.

Maziajka gdzie masz brzuszek? Juz powinien bardziej wysokoczyc, nie mierzysz się, co??

Maziajka - teraz cos kojarze , że wlasnie pisalaś:D i racja , duzo takich panienek chodzi po ciuszkach:D

Lilith - dziękuje bardzo , wyskoczył tak nagle :D ale u ciebie hohoho jaka cudna piłeczka :D pieknie wyglądasz :D az jestem ciekawa co to bedzie pod koniec [emoji173]
Aga_k_m - czekałam aż troche wsytrzeli i sie doczekalam:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith - jesteś dla mnie fenomenem, wiesz? [emoji5].
Nie mogę wyjść z podziwu - Twój brzusio jest meeeegasny [emoji3][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry