reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Lilith no w porownaniu do Ciebie to ja nie mam brzucha :D mnie sie i tak duzy wydaje ten moj w sensie.A taki jak Ty masz to ja chyba nawet w 9 mies nie mialam strasznie fajna kulkaaa:-) tez.laze w takich gaciach po domu:D
A mierzyc sie nie mierze:-0

010igov35ye70zfx.png

reklama
Aim - ale Cię ładnie zaokrąglilo [emoji5]. Teraz pewnie już co tydzień będzie większa różnica [emoji3]

Megann jeszcze odrobinke i bedziesz miala swoja wyvzekana pileczke

Lilth na prawde wow!! Jestem ciekawa czy on na prawde taki duzy czy Ty taka drobna i tak wyglada

Aim to kamien pewnie Ci z serca z ta waga. Uwazam ze sporo sie zmienil od zeszlego tygodnia. Moze mi sie wydaje, ale Tobie bardziej rozklada sie po calosci takze w boczkach dlatego nie idzie tak szybko do przodu?

@Kasiulka! Chyba tak bo bardzo tracę talię, zawsze miałam ją bardzo wąską a teraz prawie jej nie ma, więc chyba tak. A boczki to akurat zawsze takie właśnie miałam, w tym miejscu jest bez zmian.

reklama
Dziewczyny piekne brzuszki. Moj wyglada juz jak dobra pilka. Ja stoje to juz ziemi pod stopami nie widac.... a o goleniu niewspomne :-)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry