reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Ola mam suwak odliczajacy, u mnie 3 miechy jeszcze ale na przygotowania jeszcze tylko 2m :)
Mi sie ciagnie.. Mam wrażenie ze ciągle jestem w ciąży.. Dwa dni temu minął rok od wcześniejszego testu.. Co gorsza core urodziłam w czerwcu i cc tez czerwiec..

AIM widać różnicę, ładnie rośnie ale faktycznie na boczki zamiast do przodu [emoji14]

Chybryda jak dla mnie jest taki sam jak ostatnio, bardzo ksztaltny do tego :)

Morela czy on się robi czubaty?? Taki chlopiecy?? Sliczniutki jest :)
Tak właśnie. Robi się coraz bardziej wystający a w bokach jakby bez zmian. NO w końcu chłopak w środku ;) chociaż ja tam w te zabobony z przymrużeniem oka patrzę :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Tak czy inaczej brzuszek jest sliczniutki i ksztaltniutki, ciekawe czy się ten szpic utrzyma. Wierzyć czy nie, początkowo z synkiem tez miałam taki, potem zmienił się w piłkę wiec kto wie :)

Tak czy inaczej brzuszek jest sliczniutki i ksztaltniutki, ciekawe czy się ten szpic utrzyma. Wierzyć czy nie, początkowo z synkiem tez miałam taki, potem zmienił się w piłkę wiec kto wie :)
Ja z córką miałam taki szpiczasty ale pod koniec byłam jedną wielką kulą:D

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Morela teraz tez tak pewnie będzie :p

Paninka faktycznie spore ale ponoć to nie ma aż takiego znaczenia :)
Brzuch fajnie jak jest duży, w ciąży powinien być :)

Pisalyscie o małych brzuszkach, na sierpniowkach była dziewczyna co do porodu szła płaska.. Powagą.. Opowiadała, że jak przed pojechała do pracy po jakieś papiery to wszyscy myśleli, że już urodziła.. Tak więc zdarzają się takie przypadki. Z tym, że ona miała dechę, tu juz są pokaźne brzuszki w porownaniu

Paninka - fajniutka piłeczka [emoji3] i uroczy uśmiech przy niej (zapewne wspomnianej Blanki) [emoji3]

Na insta widziałam parę razy dziewczyny z brzuchami takimi jak mój lub mniejsze które były 9 miesiącu także jak najbardziej wierzę :)

reklama
Do góry