reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Tak właśnie. Robi się coraz bardziej wystający a w bokach jakby bez zmian. NO w końcu chłopak w środku chociaż ja tam w te zabobony z przymrużeniem oka patrzęOla mam suwak odliczajacy, u mnie 3 miechy jeszcze ale na przygotowania jeszcze tylko 2m
Mi sie ciagnie.. Mam wrażenie ze ciągle jestem w ciąży.. Dwa dni temu minął rok od wcześniejszego testu.. Co gorsza core urodziłam w czerwcu i cc tez czerwiec..
AIM widać różnicę, ładnie rośnie ale faktycznie na boczki zamiast do przodu [emoji14]
Chybryda jak dla mnie jest taki sam jak ostatnio, bardzo ksztaltny do tego
Morela czy on się robi czubaty?? Taki chlopiecy?? Sliczniutki jest
Morela_87
Ja z córką miałam taki szpiczasty ale pod koniec byłam jedną wielką kuląTak czy inaczej brzuszek jest sliczniutki i ksztaltniutki, ciekawe czy się ten szpic utrzyma. Wierzyć czy nie, początkowo z synkiem tez miałam taki, potem zmienił się w piłkę wiec kto wie
Morela teraz tez tak pewnie będzie
Paninka faktycznie spore ale ponoć to nie ma aż takiego znaczenia
Brzuch fajnie jak jest duży, w ciąży powinien być
Pisalyscie o małych brzuszkach, na sierpniowkach była dziewczyna co do porodu szła płaska.. Powagą.. Opowiadała, że jak przed pojechała do pracy po jakieś papiery to wszyscy myśleli, że już urodziła.. Tak więc zdarzają się takie przypadki. Z tym, że ona miała dechę, tu juz są pokaźne brzuszki w porownaniu
Paninka faktycznie spore ale ponoć to nie ma aż takiego znaczenia
Brzuch fajnie jak jest duży, w ciąży powinien być
Pisalyscie o małych brzuszkach, na sierpniowkach była dziewczyna co do porodu szła płaska.. Powagą.. Opowiadała, że jak przed pojechała do pracy po jakieś papiery to wszyscy myśleli, że już urodziła.. Tak więc zdarzają się takie przypadki. Z tym, że ona miała dechę, tu juz są pokaźne brzuszki w porownaniu
reklama
Monti
A to moje brzusio skarbusio z moją córeczką 21t. 4 dz.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Podziel się: