Nie wiem, modlitwę że nigdy nie będę mieć okazji tego sprawdzić bo jak jest miejsce to siadam a jak nie ma, to od razu grzecznie proszę o ustąpienie ze względu na ciążę i zawsze wszyscy ładnie od razu wstająAim jak dla mnie to Twoj brzuch wyglada jakbys duzo zjadła, obstawiam, ze nie predko Ci ktos miejsce w tramwaju ustapi haha
reklama
Jezu.... czy do Was juz dotarło, ze do konca blizej niz dalej?!
Nie mam pojecia gdzie ta pierwsza połowa ciazy mi uciekła [emoji33] i czemu tak szybko!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam pojecia gdzie ta pierwsza połowa ciazy mi uciekła [emoji33] i czemu tak szybko!
Integral
Fanka BB :)
Zgadzam sie. Po 20 tyg to juz leciiii. A najgorsze ze jak nie masz wyznaczonego cc to w sumie nie wiesz kiedy sie rozsypiesz..... [emoji6]
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Morela, ślicznie
Mnie to przeraża. To jak szybko ten czas leci.. już praktycznie wiosna, a tak na prawdę już pod koniec czerwca mogę się rozpakować zaczynam panikować, szczególnie że nic jeszcze nie kupiłam!
Mnie to przeraża. To jak szybko ten czas leci.. już praktycznie wiosna, a tak na prawdę już pod koniec czerwca mogę się rozpakować zaczynam panikować, szczególnie że nic jeszcze nie kupiłam!
No wlasnie! Ja dopiero kończę remont, wiec dopiero bede mogła sie na legalu relaksować, a tu co?! Ja jeszcze nie przywykłam do mysli, ze tojuz druga połowa leci [emoji23]
reklama
Ola mam suwak odliczajacy, u mnie 3 miechy jeszcze ale na przygotowania jeszcze tylko 2m
Mi sie ciagnie.. Mam wrażenie ze ciągle jestem w ciąży.. Dwa dni temu minął rok od wcześniejszego testu.. Co gorsza core urodziłam w czerwcu i cc tez czerwiec..
AIM widać różnicę, ładnie rośnie ale faktycznie na boczki zamiast do przodu
Chybryda jak dla mnie jest taki sam jak ostatnio, bardzo ksztaltny do tego
Morela czy on się robi czubaty?? Taki chlopiecy?? Sliczniutki jest
Mi sie ciagnie.. Mam wrażenie ze ciągle jestem w ciąży.. Dwa dni temu minął rok od wcześniejszego testu.. Co gorsza core urodziłam w czerwcu i cc tez czerwiec..
AIM widać różnicę, ładnie rośnie ale faktycznie na boczki zamiast do przodu
Chybryda jak dla mnie jest taki sam jak ostatnio, bardzo ksztaltny do tego
Morela czy on się robi czubaty?? Taki chlopiecy?? Sliczniutki jest
Podziel się: