reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Aim jak dla mnie to Twoj brzuch wyglada jakbys duzo zjadła, obstawiam, ze nie predko Ci ktos miejsce w tramwaju ustapi haha ;)
Nie wiem, modlitwę że nigdy nie będę mieć okazji tego sprawdzić bo jak jest miejsce to siadam a jak nie ma, to od razu grzecznie proszę o ustąpienie ze względu na ciążę i zawsze wszyscy ładnie od razu wstają :)

reklama
Piękne brzuszki :)

Moja koleżanka szła do porodu z takim mniej więcej jak AIM - dziecko zdrowe normalnej wagi ale ona zawsze taka mikra była :) nikt nie wierzył , że to 9 miesiąc był :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Jezu.... czy do Was juz dotarło, ze do konca blizej niz dalej?!
Nie mam pojecia gdzie ta pierwsza połowa ciazy mi uciekła [emoji33] i czemu tak szybko!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Morela, ślicznie :)

Mnie to przeraża. To jak szybko ten czas leci.. już praktycznie wiosna, a tak na prawdę już pod koniec czerwca mogę się rozpakować :D zaczynam panikować, szczególnie że nic jeszcze nie kupiłam!

No wlasnie! Ja dopiero kończę remont, wiec dopiero bede mogła sie na legalu relaksować, a tu co?! Ja jeszcze nie przywykłam do mysli, ze tojuz druga połowa leci [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola mam suwak odliczajacy, u mnie 3 miechy jeszcze ale na przygotowania jeszcze tylko 2m :)
Mi sie ciagnie.. Mam wrażenie ze ciągle jestem w ciąży.. Dwa dni temu minął rok od wcześniejszego testu.. Co gorsza core urodziłam w czerwcu i cc tez czerwiec..

AIM widać różnicę, ładnie rośnie ale faktycznie na boczki zamiast do przodu :p

Chybryda jak dla mnie jest taki sam jak ostatnio, bardzo ksztaltny do tego :)

Morela czy on się robi czubaty?? Taki chlopiecy?? Sliczniutki jest :)

Do góry