reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki, diety i ćwiczenia - czyli figura i forma po porodzie

reklama
natalia88 mi tez waga slabo spada. bardzo sie pilnuje z jedzeniem, az czasem glodna jestem pod wieczor a tu waga stoi od jakichs 2 tyg:( spacery tez mam codziennie okolo 3godz. motywacja zaczyna powoli spadac nie wiem co sie dzieje z tym moim cialem:(

Natalia, mam dokładnie to samo... tyle, że czasem podjem coś słodkiego...Ale co spadnę kiloram to mi potem pół przybywa...

Nataliia jak cwiczysz to raczej skup sie na ubywajacych centymetrach a nie na wadze.

U mnie waga stoi ale juz widze ze figura mi sie zmienila. Centymetry ubywaja a waga stanela na 63kg a chcialabym miec 57.
najwazniejsze jest to ze chudne a waga chyba stanela bo miesnie sie rozwijaja:sorry:

wlasnie waga nie jest najwazniejsza. u mnie niby od razu po porodzie byla taka jak przed ciaza, teraz nawet mniej, ale nad figura trzeba bedzie jeszcze popracowac.. No i moze jakies ograniczenia w diecie wprowadzic bo na razie jem wszystko i w kazdych ilościach ;)

Ja jem normalnie tak jak wczesniej ale Skalpel Ewy Chodakowskiej tak ksztaltuje cialo ze chyba juz zawsze bede z nia cwiczyla:-D Byc moze za jakis czas przerzuce sie na Killera ale teraz Skalpel to wystarczajacy trening.
Polecam bo naprawde to dziala:tak:
Gdyby ktoras sie zdecydowala to niech sie zmierzy w brzuchu, udach i biodrach. Efetk juz po miesiacu cwiczac min.3 razy w tygodniu.
Ja cwicze codziennie i efekt po 2 tygodniach:tak: spodnie zaczely spadac z tylka:-D nawet maz zauwazyl:tak:
Chociaz dla niego juz jestem laseczka:-D:-D:-D

Natalia ja mam jeszcze 14 kg do przodu i też stoi w miejscu, zaczęłam brać hormony to raczej nie pomoże w utracie wagi... po kontroli mogę ćwiczyć więc póki co ewka jak u większości tutaj -zaczynam w poniedziałek i zobaczymy!! a niebawem (jak trochę brzuch się zmniejszy bo wstyd) wracam na fitness

Anka też ćwiczę E.Ch. waga stanęła w miejscu ale kształty widać po tyg, Generalnie ćwiczę codziennie tylko 2 razy odpuszczam ćwiczenia na nogi bo mi kolana siadają. Jem normalnie, zresztą czasami jem dużo więcej bo Gabi wysysa ze mnie i na okrągło jestem głodna i pić mi się chce. Wodę litrami pochłaniam.
Natalia, Makunia głowa do góry, nie myślcie tak o tych kg, polecam również E. Ch, o której Anka wspomniała, bo nie są to trudne ćwiczenia.

reklama
Do góry