reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki, diety i ćwiczenia - czyli figura i forma po porodzie

betina nie mam uczulenia ale zdarza sie ze po ciazy a nawet w ciazy niektore kobiety dostaja takich brazowych plam na buzi. Niestety ja sie do nich zaliczam:-( Po porodzie z Laura dostalam ze trzy takie plamy ktore po wyjsciu na slonce nabieraja koloru:-( i sa bardziej widoczne a ze ja sie nie maluje to wiesz jak to wyglada:eek:Nieciekawie:no:

O zakwasach nic nie wiem

reklama
Ja w ciąży przytyłam 15 kg z czego 5 kg straciłam. Nie wiem jak leki wpływają na wagę, bo biorę tab na rozzedzenie krwi i tab na obniżenie pulsu. Waze obecnie 90 kg a chciałabym wrócić do wagi sprzed pierwszej ciąży czyli do 60 kg.

Ja momentalnie po porodzie straciłam te 20 kg które przybralam. I teraz jeszcze bardziej spadam z wagi.
Teraz zaczynam ćwiczyć - czekam na kartę multisportu (10.05).i zapisałam sie na pole dance! ;)

Hmmm.. czy tylko ja mam tak, że nie mogę nic zrzucić z tych kilogramów, które mi zostały?:-( Udało mi się schudnąć 1 kg i zaraz go z powrotem przybrałam... A piersią karmię, stosuję lekkostrawną dietę, codziennie wybywam na spacery, nawet zaczęłam lekkie ćwiczenia w domu. Ech:eek::eek:

Makunia nie jesteś sama - mnie zostało z 13-15kg z tych 25kg i też raczej nie chudnę... tylko ja raczej już jem wszystko!w małych ilościach ale zawsze! a i nie karmię młodej tylko laktator no ale tak czy inaczej mleko hoduje!! brzuch mi doskwiera - jego wielkość znaczy ale jak będę mogła to zacznę ćwiczyć intensywnie!!

Mnie kg zostało 1,5 ale brzuch mnie załamuje :-( Zaczęłam powoli ćwiczyć ale po dwóch seriach ćwiczeń na brzuch zaczyna mnie wszystko wewnątrz boleć więc odpuszczam, jak zalecił lekarz. Bo to nie ból mięśni tylko ból w okolicach rany.

Kania78 Lepiej dac sobie na wstrzymanie i niech sie wszystko dobrze zagoi. Mnie to nawet brzuch tak jak by macica potrafila bolec po dlugim spacerze. Ae teraz jest znacznie lepiej. Zamierzam odebrac rewer stacjonary od znajomej i moze troche bede na nim jezdzic to sie posladki ujędrnią :-p

Kania a co tam z brzuszkiem? skora czy raczej jego wielkosc? 1,5kg to niewiele ja dzis sie zwazylam a tu 63,8kg:-( po porodzie wazylam 72 no ale jeszcze nie zaczelam cwiczyc wiec wszystko przede mna:sorry2:

Kurcze a ja sie wam musze przyznac ze teraz po drugiej ciazy jestem bardziej zadowolona z ciala niz po Laurze.

reklama
Do góry