reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszek

Kaszu no pięknie wyglądasz!!!! A jaka opalenizna!!!
Tobie to chyba tylko brzuszek i PIERSI rosną ;)  Reszta taaaaka szczuplutka!!!

reklama
Dziewczyny, tylko zobaczcie jak wyskoczył mi brzuszek  ;D ;D ;D
W końcu mam swoją piłeczkę a nie grubasek naokoło :)
Między zdjeciami jest 1 tydzień różnicy (to drugie jest z wczoraj!):

20tcmae9sc.jpg

21tcendmae8jv.jpg

Nawet wczoraj na gimnastyce dziewczyny zuważyły, że brzuszek mi rośnie  :D

Doxa- piękny brzunio! Widać widać, że to mieszkanie maleństwa a nie nadmierne kilogramy! śliczny bruszek! A jak tam bulgotki?
Wiesz, wczoraj mój mąż też stwierdził sam, że z dnia na dzień widać jak mi brzuch rośnie! :) Masz rację, to chyba już tak będzie że będziemy z tygodnia na tydzień same zauważać jak rośnie nasz brzunio. Ja postanowiłam zapisywać objętość mojego brzunia co tydzień. :) Mam nadzieje, ze wystarczy mi centymetra. :laugh:

Mała dobry pomysł, a ile już masz w obwodzie tj. w naszerszym miejsu? Ja już mam 90cm!

hi, hi ja tydzień temu miałam właśnie 85cm, a Ty masz własnie o tydzień młodszą ciążę. To idziemy łeb w łeb  ;)
;D ;D ;D

Mała pokaż swoje najnowsze fotki!

tak tak :) ty jesteś z tego co pamietam z twojego suwaczka o tydzien i jeden dzień do przodu. :)
Fotek niestety nie mam nowych. :( Ale postaram się może w ten weekend coś skombinować. Narazie dorobiliśmy się tylko kamerki, a aparacik musi jeszcze zaczekać. :(

reklama
Do góry