reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
masz rację Doxa, dobrze że parę zdjęć się uratowało...
ach te chłopy...... ;D ;D ;D
ach te chłopy...... ;D ;D ;D
Doxa
Fanka BB :)
Dziewczyny, tylko zobaczcie jak wyskoczył mi brzuszek ;D ;D ;D
W końcu mam swoją piłeczkę a nie grubasek naokoło
Między zdjeciami jest 1 tydzień różnicy (to drugie jest z wczoraj!):
Nawet wczoraj na gimnastyce dziewczyny zuważyły, że brzuszek mi rośnie
W końcu mam swoją piłeczkę a nie grubasek naokoło
Między zdjeciami jest 1 tydzień różnicy (to drugie jest z wczoraj!):
Nawet wczoraj na gimnastyce dziewczyny zuważyły, że brzuszek mi rośnie
mała26
Październikowa mama 2005
Doxa- piękny brzunio! Widać widać, że to mieszkanie maleństwa a nie nadmierne kilogramy! śliczny bruszek! A jak tam bulgotki?
Wiesz, wczoraj mój mąż też stwierdził sam, że z dnia na dzień widać jak mi brzuch rośnie! Masz rację, to chyba już tak będzie że będziemy z tygodnia na tydzień same zauważać jak rośnie nasz brzunio. Ja postanowiłam zapisywać objętość mojego brzunia co tydzień. Mam nadzieje, ze wystarczy mi centymetra. :laugh:
Wiesz, wczoraj mój mąż też stwierdził sam, że z dnia na dzień widać jak mi brzuch rośnie! Masz rację, to chyba już tak będzie że będziemy z tygodnia na tydzień same zauważać jak rośnie nasz brzunio. Ja postanowiłam zapisywać objętość mojego brzunia co tydzień. Mam nadzieje, ze wystarczy mi centymetra. :laugh:
mała26
Październikowa mama 2005
tak tak ty jesteś z tego co pamietam z twojego suwaczka o tydzien i jeden dzień do przodu.
Fotek niestety nie mam nowych. Ale postaram się może w ten weekend coś skombinować. Narazie dorobiliśmy się tylko kamerki, a aparacik musi jeszcze zaczekać.
Fotek niestety nie mam nowych. Ale postaram się może w ten weekend coś skombinować. Narazie dorobiliśmy się tylko kamerki, a aparacik musi jeszcze zaczekać.
reklama
Podziel się: