reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszek

Kaszu no pięknie wyglądasz!!!! A jaka opalenizna!!!
Tobie to chyba tylko brzuszek i PIERSI rosną ;)  Reszta taaaaka szczuplutka!!!

reklama
Dziewczyny, tylko zobaczcie jak wyskoczył mi brzuszek  ;D ;D ;D
W końcu mam swoją piłeczkę a nie grubasek naokoło :)
Między zdjeciami jest 1 tydzień różnicy (to drugie jest z wczoraj!):

20tcmae9sc.jpg

21tcendmae8jv.jpg

Nawet wczoraj na gimnastyce dziewczyny zuważyły, że brzuszek mi rośnie  :D

Doxa- piękny brzunio! Widać widać, że to mieszkanie maleństwa a nie nadmierne kilogramy! śliczny bruszek! A jak tam bulgotki?
Wiesz, wczoraj mój mąż też stwierdził sam, że z dnia na dzień widać jak mi brzuch rośnie! :) Masz rację, to chyba już tak będzie że będziemy z tygodnia na tydzień same zauważać jak rośnie nasz brzunio. Ja postanowiłam zapisywać objętość mojego brzunia co tydzień. :) Mam nadzieje, ze wystarczy mi centymetra. :laugh:

Mała dobry pomysł, a ile już masz w obwodzie tj. w naszerszym miejsu? Ja już mam 90cm!

hi, hi ja tydzień temu miałam właśnie 85cm, a Ty masz własnie o tydzień młodszą ciążę. To idziemy łeb w łeb  ;)
;D ;D ;D

Mała pokaż swoje najnowsze fotki!

tak tak :) ty jesteś z tego co pamietam z twojego suwaczka o tydzien i jeden dzień do przodu. :)
Fotek niestety nie mam nowych. :( Ale postaram się może w ten weekend coś skombinować. Narazie dorobiliśmy się tylko kamerki, a aparacik musi jeszcze zaczekać. :(

reklama
Do góry