reklama
Orzech
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 8 Czerwiec 2005
- Postów
- 2 198
nie, nie ja go robilam robila go monika, ktora mieszkala w Szwecji.
Robi sie prosto,
glownie chodzi o to, ze wastwy schlebka tostowego obkrojonego ze skorek smaruje sie tlusta kwasna smietana - przyprawiona i uklada sie na tym rozne rzeczy, w tym wypadku byly to ryby.
Ale Elvira napisze na pewno wiecej na ten temat.
Elvira a z miesem to jak robisz, bo jakos do ryb to mi pasowala ta smietana ale do miesa?
Robi sie prosto,
glownie chodzi o to, ze wastwy schlebka tostowego obkrojonego ze skorek smaruje sie tlusta kwasna smietana - przyprawiona i uklada sie na tym rozne rzeczy, w tym wypadku byly to ryby.
Ale Elvira napisze na pewno wiecej na ten temat.
Elvira a z miesem to jak robisz, bo jakos do ryb to mi pasowala ta smietana ale do miesa?
Podziel się: