reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszek

reklama
no to jestem!!
wklejam zdjęcie - pewnie znowu sie porozciaga, ale nie mogęsie juz doczekać, aby je wam pokazać  ;D
350ws.jpg

Bazalku w pełni rozumiem zachwyt Twojego męża!!!!!

Bardzo zgrabnie i kobieco wyglądasz, bardzo. No rewelacja!

Bazal, to była jakaś sesja???

Świetnie wyglądasz, rewelka, no czadersko no!!!

i wiesz co? Teraz Twój brzuszek wygląda mi normalnie, dziwnie znajomo. :) Ja też mam podobnej wielkości :laugh: Wcale nie jest taki olbrzymii. No kurcze tak bym chciała Wam pokazać mój bębenek ale sępy w postaci Urzędu Skarbowego znowu wyciągnęły łapę i nici z aparatu :mad:

Bardzo dziekuje za te wszystkie cudowne słowa od Was. Zaczynam wierzyć, ze to może byc naprawde piękny czas w naszsym zyciu, bo ostatno mialam raczej 'ciezkie' mysli na ten temat.
DZIĘKUJĘ  ;D DZIĘKUJĘ  ;D DZIĘKUJĘ  ;D DZIĘKUJĘ  ;D DZIĘKUJĘ  ;D

Oto moje najnowsze zdjęcia (do archiwum z przebiegu ciąży).
Mały pączuszek się robię  ;D

21tc7ac.jpg

21tc3df.jpg

21tc6mg.jpg

A najlepsze jest to, że bluzeczka i spódniczka są sprzed ciąży :laugh:
tyle, że są na gumkach więc jeszcze resztkami sił wciskam je na siebie  ;D ;D

reklama
gdzie ten pączuszek, bo ja nic nie widze... tylko jakąś laseczke taka trochę szczęśliwszą z przodu... ;)

Do góry