reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszek

reklama
Dziewczyny, oto brzuszek Frezji:

brzuszekfrezji9qe.jpg

Jakie piękne brzuszki. Podeślę mój może jutro. Ale ja nie mam za bardzo czym się chwalić wygląda, tak jak bym się nawpychała słodyczy, przez weekend. Wypinam GO jak mogę i nic. Mało tyję, chociaż dziecko rośnie w normie (sam środek wykresu). Z Olą przytyłam, przez całą ciążę 8 kg.

w kwestii wyglądu szybko się wraca do normy, ale nie za bardzo widać, a ja chcę się chwalić. Mam czym. Z Olą się nie przejmowałam, poza tym chodziłam w ciąży zimą, więc i tak nie było widać, ale teraz od kiedy wiemy, że się udało i że możemy wreszcie o tym mówić, to naprawdę chciałabym być Brzucholem, przynajmniej nie brali by mnie za wariatkę. Wszystkim począwszy od Pani w w arzywniaku, a skończywszy na przedszkolankach są informowani "Jestem w ciąży więc..." ;)

:-) czas pokazać Wam mój brzucholek. Zdjęcie było robione jakąś godzinę temu, dlatego musicie odjąć z niego ok. 15 pierożków i ponad  0,5 kg truskawek :-)

xxiitydzie0104cr.jpg

reklama
Jolik jaki śliczny ten Twój brzunio, taki zgrabniutki, rany .... ale ja Wam zazdroszę (oczywiście pozytywnie ;))

Jolik a ile Ty masz wzrostu? Wydajesz mi się wysoka na tym zdjęciu!

Do góry