reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszek

Cześć dziewczyny !

Doxa napisała, że robi się małym poczusiem, ja już nim jestem :-)

Te zdjęcia były robione dzisiaj w przededniu 21 tc

w mieszkanku.....

xxitydzie0048dd.jpg

i na działce u rodziców gdzie ostatnio spędzam mnóstwio czasu :-)

xxitydzie0179nt.jpg

reklama
Jolik ślicznie wyglądasz i tak promiennie!!!

I opalona jesteś, a mówiłaś że jesteś blada hmmmm ja to jestem córka młynarza, ale Ty???

I baaardzo ładne masz mieszkanko!

Doxa dzieki za miłe słowa !
Ja na siebie patrzeć nie umiem - wyglądam jak księżyc w nowiu :-)

A z Ciebie bardzo fotogeniczna osóbka, świetnie wychodzisz na zdjęciach.
No i wcale nie widać, że jesteś w 5 m-cu.

Dzięki Jolik ::)

Chyba to już tak jest. My same do siebie bardzo krytycznie podchodzimy, widzimy każdy dodatkowy milimetr naszego ciała, a inni nie i jeszcze mówią nam, że ładnie wyglądamy  :laugh: :laugh:

Ja też nie mogę na siebie patrzeć, twarz pyzata do tego ścięłam włosy, więc jeszcze bardziej to widać :( a na dodatek w szafach mam duuuże lustra i co przechodzę to widzę "jaka to ja gruba jestem". Mój mężuś już chyba nie wyrabia ;)

Witam, witam!!!

Doxa i Jolik Wasze zdjęcia są cudowne!! Jesteście bardzo ładnymi przyszłymi mamusiami!!!
Dzieciątka będą bardzo urodziwe...po mamusiach!!!

Doxa mnie się podoba Twoja fryzurka, dodaje Ci uroku!!

Jolik masz piękny uśmiech, powinnaś się uśmiechać bez przerwy!!!

Idąc za Waszym przykładem, oto kolejny etap rozwoju mojego brzusia:
to jest zrobione dzisiaj po powrocie z kościółka! :D :D

brzuszek0012iq.jpg

brzuszek0028gf.jpg

A to dzisiejsza przypadkowa sesja w stroju kąpielowym... ;D ;D ;D
Doxa i Ty skarżyłaś sie na wielki biust??? Popatrz jakie ja mam balony... ;D ::) :p

brzuszek0047ao.jpg

brzuszek0052hh.jpg

Kaszu27 ślicznie wyglądasz, brzuszek wspaniale rośnie i razem wyglądacie słodziutko :-)
Wogóle to z Ciebie elegantka. Sukienka bombowa !

A co do zdjęć to strasznie mi przykro. NIe wyobrażam sobie takiej sytuacji u mnie. Chyba bym się wściekła !

reklama
Podobno tak :-) ale wiesz mnie nie zawsze ten spokój wychodzi, chociaż staram się jak mogę być spokojną.

Czyli nie wszystko stracone. Uważaj z tymi zdjęciami szkoda byłoby stracić tak miłe chwile.

Do góry