reklama
Doxa
Fanka BB :)
Dzięki Jolik :
Chyba to już tak jest. My same do siebie bardzo krytycznie podchodzimy, widzimy każdy dodatkowy milimetr naszego ciała, a inni nie i jeszcze mówią nam, że ładnie wyglądamy :laugh: :laugh:
Ja też nie mogę na siebie patrzeć, twarz pyzata do tego ścięłam włosy, więc jeszcze bardziej to widać a na dodatek w szafach mam duuuże lustra i co przechodzę to widzę "jaka to ja gruba jestem". Mój mężuś już chyba nie wyrabia
Chyba to już tak jest. My same do siebie bardzo krytycznie podchodzimy, widzimy każdy dodatkowy milimetr naszego ciała, a inni nie i jeszcze mówią nam, że ładnie wyglądamy :laugh: :laugh:
Ja też nie mogę na siebie patrzeć, twarz pyzata do tego ścięłam włosy, więc jeszcze bardziej to widać a na dodatek w szafach mam duuuże lustra i co przechodzę to widzę "jaka to ja gruba jestem". Mój mężuś już chyba nie wyrabia
kaszu27
Październikowa mamusia
Witam, witam!!!
Doxa i Jolik Wasze zdjęcia są cudowne!! Jesteście bardzo ładnymi przyszłymi mamusiami!!!
Dzieciątka będą bardzo urodziwe...po mamusiach!!!
Doxa mnie się podoba Twoja fryzurka, dodaje Ci uroku!!
Jolik masz piękny uśmiech, powinnaś się uśmiechać bez przerwy!!!
Doxa i Jolik Wasze zdjęcia są cudowne!! Jesteście bardzo ładnymi przyszłymi mamusiami!!!
Dzieciątka będą bardzo urodziwe...po mamusiach!!!
Doxa mnie się podoba Twoja fryzurka, dodaje Ci uroku!!
Jolik masz piękny uśmiech, powinnaś się uśmiechać bez przerwy!!!
kaszu27
Październikowa mamusia
Idąc za Waszym przykładem, oto kolejny etap rozwoju mojego brzusia:
to jest zrobione dzisiaj po powrocie z kościółka!
A to dzisiejsza przypadkowa sesja w stroju kąpielowym... ;D ;D ;D
Doxa i Ty skarżyłaś sie na wielki biust??? Popatrz jakie ja mam balony... ;D :
to jest zrobione dzisiaj po powrocie z kościółka!
A to dzisiejsza przypadkowa sesja w stroju kąpielowym... ;D ;D ;D
Doxa i Ty skarżyłaś sie na wielki biust??? Popatrz jakie ja mam balony... ;D :
kaszu27
Październikowa mamusia
Akurat się dowiedziałam, że mój mąż chcąc przegrać z kompa wszystkie nasze foty na płytkę przez przypadek wszystkie je skasował.......
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Kaszu27 ślicznie wyglądasz, brzuszek wspaniale rośnie i razem wyglądacie słodziutko :-)
Wogóle to z Ciebie elegantka. Sukienka bombowa !
A co do zdjęć to strasznie mi przykro. NIe wyobrażam sobie takiej sytuacji u mnie. Chyba bym się wściekła !
Wogóle to z Ciebie elegantka. Sukienka bombowa !
A co do zdjęć to strasznie mi przykro. NIe wyobrażam sobie takiej sytuacji u mnie. Chyba bym się wściekła !
kaszu27
Październikowa mamusia
Podobno nie wolno nam się denerwować..........
na szczęście większość jest na aparacie!!
na szczęście większość jest na aparacie!!
reklama
Podziel się: