reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
Mała - ale masz sympatyczną bużkę!!
A maleństwo będzie rosło z dnia na dzień zobaczysz! Ja byłam praktycznie płaska do zeszłego miesiąca a od praktycznie trzech tygodni brzusio rośnie jak na drożdżach!! ;D
A maleństwo będzie rosło z dnia na dzień zobaczysz! Ja byłam praktycznie płaska do zeszłego miesiąca a od praktycznie trzech tygodni brzusio rośnie jak na drożdżach!! ;D
to mój brzuś po wysiłku dość duzym - wcześniej byliśmy na basenie i troszkę wyeksploatowalismy dzidzię i mamusię ;D co widać doskonale. A jak do tej pory mamy sie świetnie i rośniemy jak na drożdzach
Pozdrawiam serdecznie wszelkie inne brzuszątka ;D
*syla*
kobieta pracująca...
Bazal Oj jaki ładny brzunio,
Wygląda na 6 miesiąc albo i dalej
Wygląda na 6 miesiąc albo i dalej
kaszu27
Październikowa mamusia
Bazal masz piekny brzuszek!! Świetnie wyglądasz - chyba Ci ta ciąża służy... Pozdrowionka!!
Dziękujemy ogromnie za wszelkie komplementy... Dzidzia i jej pomieszczenie nieco sie rumienią...
PRzepraszam, z tak porozciagalyśmy widok, ale spieszylam sie zeby Wam zdjecie pokazac i nawet nie pomyslalam, zeby je pozmniejszac.
Ciąza rzeczywiscie słuz, a szczegolnie teraz - dugi trymestr to tak i przyslowoiowy 'ciażowy miesiac miodowy'. Czujemy sie świetnie, mamusia wygląda całkiem dobrze, gdyby nie powiększajace sie wymiary.... Ale to raczej jest powodem do radosci, a nie zmartwień. Na szcęscie rośnie tylko skorupka naszego slimaczka, a ja nie powiększam sie jakoś dramartycznie 'dookola'. Ponoc z tylu nie widac w ogole ze jestem podwójna ;D Moze powinnam zacząc chodzic rakiem?...
Pozdrawiamy wszystki Mamusie i glaszczemy po brzuszkach milusio!!
PRzepraszam, z tak porozciagalyśmy widok, ale spieszylam sie zeby Wam zdjecie pokazac i nawet nie pomyslalam, zeby je pozmniejszac.
Ciąza rzeczywiscie słuz, a szczegolnie teraz - dugi trymestr to tak i przyslowoiowy 'ciażowy miesiac miodowy'. Czujemy sie świetnie, mamusia wygląda całkiem dobrze, gdyby nie powiększajace sie wymiary.... Ale to raczej jest powodem do radosci, a nie zmartwień. Na szcęscie rośnie tylko skorupka naszego slimaczka, a ja nie powiększam sie jakoś dramartycznie 'dookola'. Ponoc z tylu nie widac w ogole ze jestem podwójna ;D Moze powinnam zacząc chodzic rakiem?...
Pozdrawiamy wszystki Mamusie i glaszczemy po brzuszkach milusio!!
reklama
Podziel się: