reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszek

ja przebiję was wszystkie
mam 168 wzrostu, ale uwaga.... ważę 80kg ::) chociaż przez ostatni miesiąc nie przytyłam ani deko, raczej mi mówią że wyszczuplałam

reklama
Nooo wy naprawdę dużo ważycie! ::)
Ja mam 161cm a ważę już 74kg ;D - to było 2tyg temu w środę będę miała nowy pomiar i pewnie do 76 dobiłam :mad:

Pewnie że tak, ja się tym nie przejmuję wiem, że jak się maluszek urodzi to szybko zrzucę a przecież teraz nie będę się głogować bo to nie najlepszy pomysł :laugh:

A ja właśnie się opychałam makaronem z truskawkami śmietaną cukrem i białym serem.

Ale pychotka. Spróbujcie dziewczynki, naprawdę pychotka.

Wiecie jaka ja pier....ła jestem. Płaczę że nie mam aparatu i nie mogę Wam wysłać brzuszka a przecie mam kamerkę internetową. O rany te hormony to mi już też po głowie walą. :(

W załaczeniu moja dzidzia w domku. Robione przed chwileczką. Sorry za jakość ale rozumiecie - warunki polowe.

brzuchol060605a7ke.png

brzuchol060605e1kq.png

Doxa dzięki za pocieszenie. Musiałam się przyzwyczić do swojej wagi. Ale mam sentyment do tej sprzed 9 lat ;D

Dziewczyny, to prawda teraz nie wolno odmawiać sobie żarełka. Organizm wie co potrzebuje najlepiej.

Kaszu ma rację póxniej będziemy się o zrzut martwiły.

A to dla Was gorący buziaczek na dobranoc

ja65hc.png

Syla no nareszcie pokazałaś się!

Brzusio piękny, okrąglutki, zgrabniutki - jednym słowem cudeńko!!!

Syla truskawki z makaronem to jadam, ale jeszcze do tego z serem ... hmmm musze spróbować, mieszasz ten ser ze śmietaną i truskawkami czy jak?

reklama
Syla piękne mieszkanko ma ta Twoja dzidzia. Wyglądasz przeuroczo :-) Pokazuj nam się cześciej :-)

Ja właśnie wróciłam z MC Donald'sa gdzie zjadłam lody z podwójną porcją karmelu i narazie to nawet na te truskaweczki nie mam ochoty, ale jutro.... może to dobry pomysł na obiadek :-)

Do góry