reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszek

ja przebiję was wszystkie
mam 168 wzrostu, ale uwaga.... ważę 80kg ::) chociaż przez ostatni miesiąc nie przytyłam ani deko, raczej mi mówią że wyszczuplałam

reklama
Nooo wy naprawdę dużo ważycie! ::)
Ja mam 161cm a ważę już 74kg ;D - to było 2tyg temu w środę będę miała nowy pomiar i pewnie do 76 dobiłam :mad:

Pewnie że tak, ja się tym nie przejmuję wiem, że jak się maluszek urodzi to szybko zrzucę a przecież teraz nie będę się głogować bo to nie najlepszy pomysł :laugh:

A ja właśnie się opychałam makaronem z truskawkami śmietaną cukrem i białym serem.

Ale pychotka. Spróbujcie dziewczynki, naprawdę pychotka.

Wiecie jaka ja pier....ła jestem. Płaczę że nie mam aparatu i nie mogę Wam wysłać brzuszka a przecie mam kamerkę internetową. O rany te hormony to mi już też po głowie walą. :(

W załaczeniu moja dzidzia w domku. Robione przed chwileczką. Sorry za jakość ale rozumiecie - warunki polowe.

brzuchol060605a7ke.png

brzuchol060605e1kq.png

Doxa dzięki za pocieszenie. Musiałam się przyzwyczić do swojej wagi. Ale mam sentyment do tej sprzed 9 lat ;D

Dziewczyny, to prawda teraz nie wolno odmawiać sobie żarełka. Organizm wie co potrzebuje najlepiej.

Kaszu ma rację póxniej będziemy się o zrzut martwiły.

A to dla Was gorący buziaczek na dobranoc

ja65hc.png

Syla no nareszcie pokazałaś się!

Brzusio piękny, okrąglutki, zgrabniutki - jednym słowem cudeńko!!!

Syla truskawki z makaronem to jadam, ale jeszcze do tego z serem ... hmmm musze spróbować, mieszasz ten ser ze śmietaną i truskawkami czy jak?

reklama
Syla piękne mieszkanko ma ta Twoja dzidzia. Wyglądasz przeuroczo :-) Pokazuj nam się cześciej :-)

Ja właśnie wróciłam z MC Donald'sa gdzie zjadłam lody z podwójną porcją karmelu i narazie to nawet na te truskaweczki nie mam ochoty, ale jutro.... może to dobry pomysł na obiadek :-)

Do góry