reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
Frezja to nic, mamy jeszcze 4 miesiące bezkarnego objadania się!!! Potem pomyślimy o zrzucaniu wagi!!
kaszu27
Październikowa mamusia
ani otym nie myśl Frezja!!!
Ja średnio co 3 godzinki muszę coś przegryżć, bo moja mała się upomina...
Ja średnio co 3 godzinki muszę coś przegryżć, bo moja mała się upomina...
*syla*
kobieta pracująca...
A ja właśnie się opychałam makaronem z truskawkami śmietaną cukrem i białym serem.
Ale pychotka. Spróbujcie dziewczynki, naprawdę pychotka.
Wiecie jaka ja pier....ła jestem. Płaczę że nie mam aparatu i nie mogę Wam wysłać brzuszka a przecie mam kamerkę internetową. O rany te hormony to mi już też po głowie walą.
W załaczeniu moja dzidzia w domku. Robione przed chwileczką. Sorry za jakość ale rozumiecie - warunki polowe.
Doxa dzięki za pocieszenie. Musiałam się przyzwyczić do swojej wagi. Ale mam sentyment do tej sprzed 9 lat ;D
Dziewczyny, to prawda teraz nie wolno odmawiać sobie żarełka. Organizm wie co potrzebuje najlepiej.
Kaszu ma rację póxniej będziemy się o zrzut martwiły.
A to dla Was gorący buziaczek na dobranoc
Ale pychotka. Spróbujcie dziewczynki, naprawdę pychotka.
Wiecie jaka ja pier....ła jestem. Płaczę że nie mam aparatu i nie mogę Wam wysłać brzuszka a przecie mam kamerkę internetową. O rany te hormony to mi już też po głowie walą.
W załaczeniu moja dzidzia w domku. Robione przed chwileczką. Sorry za jakość ale rozumiecie - warunki polowe.
Doxa dzięki za pocieszenie. Musiałam się przyzwyczić do swojej wagi. Ale mam sentyment do tej sprzed 9 lat ;D
Dziewczyny, to prawda teraz nie wolno odmawiać sobie żarełka. Organizm wie co potrzebuje najlepiej.
Kaszu ma rację póxniej będziemy się o zrzut martwiły.
A to dla Was gorący buziaczek na dobranoc
kaszu27
Październikowa mamusia
Syla wyglądasz uroczo!!!
Super!!! a brzuszek cudowny!!
Super!!! a brzuszek cudowny!!
Doxa
Fanka BB :)
Syla no nareszcie pokazałaś się!
Brzusio piękny, okrąglutki, zgrabniutki - jednym słowem cudeńko!!!
Syla truskawki z makaronem to jadam, ale jeszcze do tego z serem ... hmmm musze spróbować, mieszasz ten ser ze śmietaną i truskawkami czy jak?
Brzusio piękny, okrąglutki, zgrabniutki - jednym słowem cudeńko!!!
Syla truskawki z makaronem to jadam, ale jeszcze do tego z serem ... hmmm musze spróbować, mieszasz ten ser ze śmietaną i truskawkami czy jak?
reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Syla piękne mieszkanko ma ta Twoja dzidzia. Wyglądasz przeuroczo :-) Pokazuj nam się cześciej :-)
Ja właśnie wróciłam z MC Donald'sa gdzie zjadłam lody z podwójną porcją karmelu i narazie to nawet na te truskaweczki nie mam ochoty, ale jutro.... może to dobry pomysł na obiadek :-)
Ja właśnie wróciłam z MC Donald'sa gdzie zjadłam lody z podwójną porcją karmelu i narazie to nawet na te truskaweczki nie mam ochoty, ale jutro.... może to dobry pomysł na obiadek :-)
Podziel się: