reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszek

na tym trochę lepiej widać moje mieszkanko ;D
Doxadziekuje za miłe słowa
dscn15835xg.jpg

reklama
Tak tutaj troszeczkę widać, Magda taki brzuszek to chyba miałam w 15tc ;D ;D ;D

Tobie to chyba nikt nie wierzy, że jesteś w ciąży? ;D ;D

Super wyglądasz!!!!!!!!!!!

Magda, Ty jesteś w ogóle w ciązy?????
Takie brzuszątko to ja miałam ponad miesiac temu. Ale ten mój ponoć jest duży, wiec sie nei wypowiadam, ani nie porównuję.....
Jesteś z 3miasta?

No czasem jest z tym problem ale brzuszek staje się dosłownie z dnia na dzień większy. Wszyscy się śmieją gdzie ja to dzieciątko chowam ;D ;D za niedługo pewnie będzie już duży i nawet się nie spodzieję kiedy urosnie do "normalnych rozmiarów"
A w tym Sopocie to byłam dosłownie przez 1 godz, ale i tak było warto ;D
Jak znajde to przeslę Wam zdjęcie z mojego ślubu ( z przed miesiaca) wtedy to jeszcze nie było nic a nic widac ;D ;D

W Sopocie przez godzine....... To ja Was zapraszam dziewczynki do Sopotu na wakacje ;D
Mieszkam w centrum Gdanska (spacerkiem na Starówke) a w Sopoćkowie bywamy często z mężem bo to takie spacerowe miejsce. Czasem idziemy na dłuższą wędrówkę i brzegiem morza wracamy do gdańska-Brzeźna na obiadek do moich rodziców ;)
To co, która chce sie wbic na wakacje? W sierpniu będe pewnie już na zwolnieniu w domciu, takze ZAPRASZAM ;D

reklama
Bazalku zazdroszcze Ci, ja to jestem wprost zakochana w morzu ale niestety ostatnio nie mam okazji wyjechać i jak trafi się taka okazja aby choć przez chwilke pobyć nad morzem to zawsze korzystam
Ja za to mogę Was zaprosić w góry, no bo ode mnie to już rzut beretem ;D

Do góry