reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszek

reklama
Witam przyszłe mamuśki
ja mam wzrostu 160 i przytyłam juz 5 kg obecnie ważę 54 - to chyba nie dużo???Za tydzień ślub i bedzie mały stresik więc waga za bardzo nie podskoczy. :-)

KASZU mam nadzieję, że zrzucę :-)

Oj dziewczyny Wy to reprezentujecie sobą piórkowe wagi :-)

Tak, tak, wagi piórkowe.

Ja mam 171cm i ważę już......uwaga, uwaga..........68,6kg.
Na początku ważyłam 64kg.

Przed pierwszą ciążą 54kg ale to było 9 lat temu jak "latałam za moim mężem", jak to on mówi :laugh:

Teraz już za nikim nie muszę latać więc 64cm na starcie. :(

Mam nadzieję że Was trochę pocieszyłam.

I jak tu nie wpadać w depresję co???? Niedługo przekroczę 70kg o Boże.

Słuchajcie ja wychodzę z założenia, że dla dzidzi wszystko!!!
Jutro dowiem się dokładnie ile przytyłam....Tka w sumie nigdzie raczej nie zauważam oprócz wielgachnego biustu - z dnia na dzień jest coraz większy!!! ;D
Za niedługo rzeczywiście będę musiała kupować dwa spadochrony!!! ;D

Syla kochaniutka, ale za to jak mało Ci przybyło tylko 4,5kg! Co to jest!

Kaszu, mi niestety wszędzie po trochu :(  Już w majtki się nie mieszę, tzn. wchodzę ale wcinają mi się w biodra, a ja tak nie lubię :( :mad: :(

reklama
Do góry