reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuchata galeria

wyskoczy, wyskoczy- moja mama miała do 8go m-ca ok 64 cm w pasie, aż pewnego dnia wstała i nie miała się w co ubrać:laugh2:
a co do wagi to nie wiem, czytałam gdzieś że ok 400g, ale przecież każda ciąża jest inna

reklama
Kachasek,Asylan brzunie miodzio:-):-):-)

Asylan mówilam ze u Ciebie to nie 6mc:-)

Sorga okolo 20-22tc powinien wazyc okolo 400-500gram,tak czytalam w necie

Mam brzuch typu piłka:-) , ale chciałam wam powiedzieć, że ta wiadomość ze zdjęciem to dzieło mojego męża :-D
Zrobił zdjęcia, zalogował się na forum i napisał wiadomość.
Przynajmniej mam pewność, że jakby co to będzie mógł wam przekazać wiadomość :tak:

reklama
Do góry