reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuchata galeria

Siwucha piękny domek dla bobaska :DD slicznie wyglądasz!:-)
Jolcia strasznie fajnie że maz juz kompa:-D

reklama
Dziękuje za miłe słowa-chociaż trudno przyzwyczaić sie do dodatkowych kilogramów przychodzących z tygodnia na tydzień...ale to dla Maluszka

Ale Wam zazdroszczę, że macie takie piękne, kształtne i typowo ciążowe brzuszki. A ja - jak z kołka ciosana!:-(

a to my :-) fotki z komóry, trochę przerobione, ale są :)
Dzagud, nie przejmuj się niczym!!! też tak myślałam, ale co tam, jaki jest ten mój brzuchol taki jest... chudzielcem nie jestem i nie byłam, mam 156cm, a w brzucholku teraz 98cm (w pępku;)) /aż strach pomyśleć, co będzie za 4 m-ce:baffled:/
na dodatek mam paskudne blizny po kolczyku w pępku:wściekła/y:

kachasek to niezle!!! jakiegos wielkoluda hodujesz ;) moja kumpela tez miala blizny po kolczyku w pepku - ale kto mogl wiedziec ze tak bedzie?? oto moj brzusio wczoraj w nowych spodniach (dzwony ale nie widac). dodam ze to wieczor i po zjedzeniu zestawu z KFC wiec dziwnie zoladek mi wyskoczyl hyhy.

asylan właśnie się obawiam, że wielkoluda (ale przed ciążą miałam w pasie 80, więc nie jest chyba tak źle z przyrostem obwodu), na połówkowym (w 20tyg) dzidzia wazyła 420 g :) zobaczymy co będzie dalej;)

to znaczy ze Eryk duzy jest , ile dzidzia na połwkowym powinna ważyć? Eryk miał równo 500gram...
tez mam blisne na pemoku i wyglada jak rozstep ;/

reklama
Asylan ależ liliputek!!! aż dziw że to już 6 miesiąc-no ale napewno wyskoczy w przód do 9 miesiąca:-)

Do góry